ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Τρίποντη... εκτέλεση της Ρεάλ

Τρίποντη... εκτέλεση της Ρεάλ

Με τρίποντο του Νάτσο Μάρτιν στην κόρνα της λήξης του ματς Εστουντιάντες-Ρεάλ Μαδρίτης, οι "φοιτητές" επικράτησαν 76-74 και πήραν την πρώτη θέση στο Torneo Feria de Albacete. Πρώτη εμφάνιση του Μπουρούση, για φέτος.

Ο τελικός του Torneo Feria de Albacete είχε ένα ντέρμπι: τη συνάντηση της Εστουντιάντες εναντίον της Ρεάλ Μαδρίτης. Οι "φοιτητές" επιβλήθηκαν 76-74, με τρίποντο του Νάτσο Μάρτιν στην εκπνοή.

Ο Σίμπσον ήταν ο ηγέτης της Εστουντιάντες στην πρώτη περίοδο, πριν ο Τζέισι Κάρολ απαντήσει (από τα 6.75), πριν δώσει το προβάδισμα στη "βασίλισσα" (16-18). Ο Νοτσιόνι έκανε ένα βήμα μπροστά για το 36-33 (ημ.), σε ένα τυπικό φιλικό προετοιμασίας με πολλά λάθη και πολλά επιθετικά ριμπάουντ. Η διαφορά έφτασε και στο +7 (43-36) για τη Ρεάλ, αλλά η Εστουντιάντες γύρισε στο παιχνίδι χάρη σε ένα 8-0 που εξέλιξε το σκορ σε 62-60. Ο Βιντορέντα ήταν αυτός που έδωσε το πάνω χέρι στους "φοιτητές", με τον Λάσο να ζητά τάιμ άουτ και τις διαφορές να μην λύνονται έως το φινάλε (υπήρξε και ρεσιτάλ βολών).

Ο Γιάννης Μπουρούσης τέθηκε υπό τις οδηγίες του Λάσο και τελείωσε με 8π., ο Σλότερ είχε άλλους τόσους, ο Μεζρί 10, όσους και ο Αντρές Ρίκο, με τον Κάρολ να τελειώνει με 17π. Για την Εστουντιάντες, ο Μάρτιν έφτασε τους 19π., ο Σαλγκάδο τους 12, ενώ άλλους τόσους έδωσε ο Ορτέγκα.

Δεκάλεπτα: 18-16, 18-17, 17-17, 21-26.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ