ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Συνεχίζει στη Ρεάλ ο Ρίβερς

Συνεχίζει στη Ρεάλ ο Ρίβερς

Η περίπτωση του K.C. Ρίβερς ήλθε εσχάτως στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό όμως ο Αμερικανός γκαρντ θα συνεχίσει την καριέρα του στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα της Marca , ο Ολυμπιακός είχε καταθέσει επίσημη πρόταση στον K.C. Ρίβερς, ο οποίος ήταν μέλος της Ρεάλ που κατέκτησε όλους τους τίτλους τη σεζόν που ολοκληρώθηκε (Euroleague, Liga Endesa, Copa del Rey, Supercopa).

H ηλεκτρονική έκδοση της As αναφέρει σήμερα (11/7) ότι ο Ρίβερς θα συνεχίσει στη Ρεάλ Μαδρίτης και τη νέα σεζόν αφού "υπάρχει πλήρης συμφωνία μεταξύ των δυο πλευρών".

Ο Αμερικανός εντάχθηκε στη Ρεάλ πριν από την έναρξη της σεζόν κι εν συνεχεία κέρδισε γρήγορα την εμπιστοσύνη των συμπαικτών και των προπονητών του. Αγωνίστηκε σε περισσότερα από τα μισά παιχνίδια της "Βασίλισσας" κατά τη διάρκεια της χρονιάς όμως... κράτησε τις πιο αποτελεσματικές εμφανίσεις του για το Final Four της Μαδρίτης.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στον ημιτελικό πέτυχε 17 πόντους με πέντε τρίποντα κι έτσι βοήθησε τους "Blancos" του Πάμπλο Λάσο να ξεπεράσουν το εμπόδιο της Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ!

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ