ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ο Ρούντι πίσω από τον Φερνάντεθ

Ο Ρούντι πίσω από τον Φερνάντεθ
INTIME SPORTS

Ο Ρούντι Φερνάντεθ είναι εξαιρετικός παίκτης. Αυτό είναι αδιαμφισβήτητο. Το ίδιο ωστόσο, ισχύει και για το προκλητικό της συμπεριφοράς του. Εκατοντάδες video αποδεικνύουν την αλήθεια. Αντέχετε;

Ξεκινάμε με ένα δεδομένο: είναι αντιπαθητικός! Όχι γιατί για εκείνον το σκοράρισμα είναι το ίδιο εύκολο -το ίδιο απλό- με την αναπνοή. Ούτε διότι ανήκει στη γενιά των Ισπανών που μας δημιούργησαν ψυχολογικά -ως έθνους, όπου μας έβρισκαν. Ο Ρούντι Φερνάντεθ είναι από τους τύπους που προκαλούν. Με την κακή την έννοια. Και αυτό είναι κάτι που δεν χρειάζεται να κάνει. Αλλά το κάνει. Ύστερα φταίμε εμείς που τον αντιπαθούμε;

Κατά το πρώτο παιχνίδι της Ρεάλ με τον Ολυμπιακό, για τα φετινά play offs της Euroleague, έκανε όλα όσα χρειαζόταν η ομάδα του για να νικήσει. Έκανε και ό,τι κάνει, για να ανεβάζει την πίεση των απανταχού φιλάθλων. Τι; Νομίσατε πως μόνο στην Ελλάδα έχει haters; Λάθος! Χαρακτηριστικά, σας παραθέτουμε τη συζήτηση του Κέρτις Τζέρελς (της Αρμάνι) με τον Τζαμόν Γκόρντον (της Εφές) στο Twitter, επί... του θέματος.

Ο Ρούντι πίσω από τον Φερνάντεθ

Πάμε παρακάτω.

Η τάση που έχει να... πέφτει (και όταν ο αέρας είναι 5 μποφόρ), έχει σχολιαστεί δυσμενώς σε όλον τον κόσμο. Το ΝΒΑ δεν είναι η εξαίρεση του κανόνα. Δείτε το βλέμμα του άμοιρου του Ματ Μπαρνς, σε ματς των Νάγκετς με τους Λέικερς.

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Λονδίνου ήταν για εκείνον, άλλη μια τεράστια ευκαιρία να αποδείξει... ποιος είναι (και ότι εν πολλοίς αδικείται που δεν έχει πάρει τιμητικό βραβείο, για τη συνολική προσφορά, τη βραδιά των Oscars).

Εξυπακούεται ότι η συμπεριφορά του δεν αλλάζει στα Eurobasket. Κάτι που... μεταξύ μας, δεν θα περιμέναμε από καλλιτέχνη του επιπέδου του.

Εξυπακούεται πως όλες οι διοργανώσεις είναι στο μυαλό του, ευκαιρίες να εξελίξει το ταλέντο του -και δεν εννοούμε αυτό του μπασκετμπολίστα. Πέρυσι, έγινε ο πρώτος παίκτης -στην ιστορία της Euroleague- που τιμωρήθηκε με 3.500 ευρώ, γιατί με τη συμπεριφορά του αμαύρωσε την εικόνα της διοργάνωσης. Πώς; Για αρχή πέταξε την μπάλα στο κεφάλι του Κσιστόφ Λαβρίνοβιτς και μετά έφτυσε τον Παούλιους Γιανκούνας. Φυσικά, μετά κάθε χτύπημα του... τρεπόταν σε φυγή -για την ακρίβεια, κρυβόταν πίσω από τους συμπαίκτες του.

Αν τυχόν τον ακολουθείτε στο Twitter, να ξέρετε πως κάθε αυθάδεια σας, αν τυχόν έχετε να του γράψετε δυσμενές σχόλιο, όχι μόνο δεν θα σας απαντήσει, αλλά και θα σας "μπλοκάρει". Έτσι. Γιατί μπορεί. Αν τυχόν έχει κάνει το λάθος να σας ακολουθήσει, απλά θα κλικάρει το unfollow.

Για να μην σας κουράζουμε με λέξεις, θα σας παρουσιάσουμε ένα ποτ πουρί με video που έχουν δημιουργηθεί με αυτόν πρωταγωνιστή και θέμα τις υποκριτικές του ικανότητες. Σε ένα, οι Ισπανοί ξεκαθαρίζουν ΠΟΣΟ θεατρίνος είναι, με τη βοήθεια των γραφικών. Υπάρχει ένα με τίτλο "Rudy Fernandez flop #128732687" (κάπου εκεί πρέπει να έχει φτάσει ο λογαριασμός), φυσικά κάποιο με το μίσος που έχουν οι της Ζάλγκιρις για εκείνον και για το τέλος αφήσαμε το "Born to be an actor".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ