ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ο Πέρεθ αποθέωσε το μπάσκετ της Ρεάλ

Ο Πέρεθ αποθέωσε το μπάσκετ της Ρεάλ

Έως πέρυσι, οι συνεργάτες της Ρεάλ ασκούσαν δριμεία κριτική στον Φλορεντίνο Πέρεθ για το τμήμα μπάσκετ. Φέτος, ο πρόεδρος των Μαδριλένων έκανε λόγο για "θεαματικό μπάσκετ, υπό τις οδηγίες του Λάσο" και κέρδισε το χειροκρότημα τους.

Ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ ανέβηκε στο βήμα της Κεντρικής Επιτροπής του αθλητικού οργανισμού, για να αποτίσει φόρο τιμής στον Αλφρέδο Ντι Στέφανο και να αναφέρει τα οικονομικά δεδομένα, πριν... πλέξει το εγκώμιο του Πάμπλο Λάσο.

Μεταξύ αυτών που είπε το αφεντικό, ήταν ότι τα καθαρά κέρδη της "βασίλισσας" έφτασαν τα 38.5 εκατ. ευρώ, αύξηση της τάξης του 4.4%, σε σύγκριση με την προηγούμενη σεζόν. Τα καθαρά χρέη μειώθηκαν κατά 21% (στα 72 εκατ. ευρώ), τονίζοντας πως όλοι στην ομάδα έχουν πλήρη επίγνωση των υποχρεώσεων τους. Τα 879 μέλη που παρέστησαν στη σύσκεψη, ενέκριναν και το μπάτζετ για τη νέα αγωνιστική περίοδο που είναι 16.3% μικρότερο από πέρυσι και δεν περιλαμβάνει τα χρήματα από τον τελικό Champions League.

Σε ό,τι αφορά το μπάσκετ, τομέας για τον οποίο ασκήθηκε σκληρή κριτική στον Πέρεθ, ο πρόεδρος έκανε λόγο για "εξαιρετικό και θεαματικό παιχνίδι" που φέρει την υπογραφή του Πάμπλο Λάσο. Εστίασε στις επιτυχίες και τα ρεκόρ (Copa Del Rey και 32 νίκες στην κανονική περίοδο της Liga Endesa -των 34 ματς). Τόνισε πως "η απαίτηση ήταν να αναζητήσουμε νέες προκλήσεις, αυτές που απολαμβάνει ο κόσμος. Αυτό το χρόνο, αυξήθηκαν οι κάτοχοι διαρκείας στα 27% και έτσι γίνονται πια οι δουλειές", ενώ επανέλαβε τη δέσμευση της Κεντρικής Επιτροπής να στηρίζει το μπάσκετ " αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας μας".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ