ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ο γύρος του κόσμου σε δέκα μέρες για τη Ρεάλ Μαδρίτης

Ο γύρος του κόσμου σε δέκα μέρες για τη Ρεάλ Μαδρίτης

Τις τελευταίες δέκα μέρες οι παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης έχουν ταξιδέψει στα δυο άκρα του πλανήτη. Από την Ευρώπη και το Eurobasket στη Βραζιλία και τον τελικό του Διηπειρωτικού Συλλόγων και μετά ξανά Ισπανία για τους τελικούς του Super Copa.

Οι παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης είναι καταπονημένοι από τα συνεχόμενα ταξίδια και αυτό φάνηκε και στον ημιτελικού του Super Copa με αντίπαλο τη Μάλαγα. Εκτός από τα μεγάλα ταξίδια, οι περισσότεροι παίκτες της Ρεάλ δεν έχουν ξεκουραστεί καθόλου καθώς οι περισσότεροι έπαιζαν στο Eurobasket ενώ κάποιοι άλλοι στο FIBA Americas.

Πάνω από 18.000 χιλιόμετρα έχει "γράψει" το κοντέρ για τους Μαδριλένους καθώς από την Ευρώπη ταξίδεψαν στη Βραζιλία για να παίξουν δυο δύσκολους αγώνες με αντίπαλο τη Μπαουρού για το Διηπειρωτικό Συλλόγων.

Στη συνέχεια επέστρεψαν στη Μαδρίτη και από εκεί πήγαν στη Μάλαγα για να παίξουν στους ημιτελικούς του Super Copa. Αποκλείστηκαν φυσιολογικά από τη, γηπεδούχο, Μάλαγα και επέστρεψαν στη Μαδρίτη, Η συνέχεια αναμένεται εξαιρετικά δύσκολη καθώς την Πέμπτη (8/10) θα υποδεχτούν τους Σέλτικς στη Μαδρίτη και την Κυριακή (11/10) θα ταξιδέψουν στη Βαλένθια.

Αξίζει να σημειωθεί πως η προετοιμασία της Ρεάλ Μαδρίτης ξεκίνησε με 4 παίκτες καθώς όλοι οι υπόλοιποι είχαν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ