ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Με αέρινο Μπουρούση, έμεινε απόλυτη

Με αέρινο Μπουρούση, έμεινε απόλυτη

Από την πρώτη περίοδο, η Ρεάλ ξεκαθάρισε στη Βαλένθια πως δεν έχει τύχη (90-71). Δείτε το κάρφωμα του Μπουρούση, στον αιφνιδιασμό, μετά τη μαγική πάσα του Γιουλ (video).

Η Ρεάλ Μαδρίτης κατέστησε σαφές πως... η Βαλένθια ουδεμία σχέση έχει με την ομάδα που εντυπωσίασε στην περασμένη αγωνιστική περίοδο.

Η συνάντηση τους, για την 5η αγωνιστική της Liga Endesa, ξεκίνησε με το επί μέρους 25-12 της πρώτης περιόδου, με τις "νυχτερίδες" να μην συνέρχονται ποτέ και να παρακολουθούν σταθερά την πλάτη των Μαδριλένων, οι οποίοι μπήκαν σε κατάσταση... συντήρησης στην τέταρτη περίοδο, έως το 90-71.

Η "βασίλισσα" έμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας, ως αήττητη, μαζί με τη Μάλαγα. Πρώτος σκόρερ ήταν ο Μπουρούσης 15π., 6/7 διπ.., 1/3 τριπ., 0/1 βολές, 4-1 ριμπ., 1 ασίστ και 0 λάθη και όλα αυτά σε 17.45''. Ακολούθησαν οι Ρέγιες (12π.), Νοτσιόνι, Μέζρι και Γιούλ -είχαν από 10π.-, ενώ ο Ροντρίγκεθ πέρασε 10 ασίστ. Για τη Βαλένθια, των δέκα παικτών στο ενεργό ρόστερ, ο Ντούμπλιεβιτς έφτασε τους 20π. και ο Μαρτίνεθ τους 16.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ