ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Η Μακάμπι κάνει... πίσω για Σλότερ

Η Μακάμπι κάνει... πίσω για Σλότερ

Η Ρεάλ είχε πει "όχι" στον Παναθηναϊκό τον Οκτώβρη, στο αίτημα να του παραχωρήσει τον Μάρκους Σλότερ, για να ακολουθήσει η πρόταση της Μακάμπι. Αλλά και πάλι υπάρχει το ενδεχόμενο να μείνει ο Αμερικανός εκεί που είναι.

Μια κινητικότητα υπάρχει ομολογουμένως στη Ρεάλ, σε ό,τι αφορά το θέμα του Πάμπλο Λάσο. Δεδομένα οι Μαδριλένοι έχουν αρχίσει τα τηλέφωνα προς προπονητές που θα ήθελαν να δουν στον πάγκο τους, αντί του Βάσκου, οπότε δεν αποκλείεται αυτή τη φορά να αλλάξει κάτι. Γιατί τα ίδια είχαν ζήσει και το καλοκαίρι, αλλά ο Λάσο έμεινε.

Εν πάση περιπτώσει, τα όσα συμβαίνουν και αφορούν τον κόουτς δεν είναι ο λόγος που δεν ολοκληρώθηκε σήμερα (16/12) η συμφωνία των Μαδριλένων με τη Μακάμπι, για τον Μάρκους Σλότερ. Τι συνέβη; Θυμίζουμε πως η "βασίλισσα" είχε δεχθεί να τον παραχωρήσει ως δανεικό και η Μακάμπι είχε κερδίσει την κούρσα από την Αρμάνι. Εκεί λοιπόν, που φαινόταν το θέμα με την μετακίνηση του Αμερικανού στο Τελ Αβίβ να έχει μπει στην τελική ευθεία (οι ομάδες συμφώνησαν σε όλα, το Σάββατο 13/12), όπως ενημερώνει η As " οι πρωταθλητές Ευρώπης έκαναν πίσω, με τον Γκάι Γκούντες να εκφράζει αμφιβολίες ως προς την απόκτηση σέντερ. Πλέον πιστεύει ότι θα ήταν χρησιμότερο να υπογράψει έναν σούτινγκ γκαρντ", με τον Καρλ Ίνγκλις της ΑΕΚ να είναι στα υπ' όψιν".

Το ίδιο μέσο αναφέρει πως " ο παίκτης αρνήθηκε το καλοκαίρι την Εφές, για να υπογράψει διετή επέκταση στη Ρεάλ, ενώ τον Οκτώβριο οι Μαδριλένοι απάντησαν αρνητικά στην πρόταση του Παναθηναϊκού, για παραχώρηση".

Η Μακάμπι έβαλε κάτω τα... μαθηματικά και είδε πως η μετακίνηση του Σλότερ θα στοίχιζε 500.000 δολ. (συμπεριλαμβανομένων των φόρων, του αυτοκινήτου και του διαμερίσματος που θα μίσθωνε η ομάδα) και κατέληξε στο ότι είναι πάρα πολλά, για παίκτη που θα ξεκουράζει τον Ραντλ, στη θέση "4" ή θα είναι ο τρίτος σέντερ.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ