ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Γιουλ: "Δεν χάνω τον ύπνο μου, για το ΝΒΑ"

Οι Ισπανοί επιμένουν πως ο Σέρχιο Γιουλ σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να διασχίσει φέτος τον Ατλαντικό και να μετακομίσει στο Χιούστον, με τον ίδιο να εξηγεί ότι... δεν είναι ακριβώς αυτή η πραγματικότητα.

Έχουν περάσει δυο μήνες από τότε που ο Σέρχιο Γιουλ ομολόγησε ότι το Χιούστον, ομάδα που έχει τα δικαιώματα του στο ΝΒΑ, του ζητά να γίνει "Ρουκέτα" την τελευταία τριετία . Εκείνος ωστόσο, συνεχίζει στη Ρεάλ. Και αν οι Ισπανοί επιμένουν πως φέτος είναι πολύ πιθανό να κάνει αυτό το ταξίδι, εκείνος σε τηλεοπτική συνέντευξη είπε πως " το ΝΒΑ είναι εκεί, αλλά δεν χάνω τον ύπνο μου. Θέλω να κερδίζω τρόπαια και είμαι στο κατάλληλο μέρος, για να υλοποιήσω το στόχο μου".

Ο διεθνής -με την Ισπανία- γκαρντ εξήγησε πως οι αποτυχίες στα δύο προηγούμενα Final Four "μ ας έδωσαν τις γνώσεις που χρειαζόμασταν για να φτάσουμε φέτος στην κορυφή και την κατάκτηση του 9ου ευρωπαϊκού για τη "βασίλισσα". Υπήρχε μεγάλη πίεση, αλλά συνήθως αυτή είναι η κατάσταση, όταν παίζεις για ομάδα όπως είναι η Ρεάλ. Φέτος δεν χάσαμε παρά μια φορά στην έδρα μας (από την Ούνικς Καζάν) και αυτό μας έκανε να αισθανόμαστε λίγο καλύτερα. Επίσης, εξτρά κίνητρο ήταν η επιθυμία μας να σηκώσουμε το τρόπαιο μπροστά στον κόσμο που μας στηρίζει πάντα". Και τώρα τι έχει σημασία; " Να κρατήσουμε τον κορμό της ομάδας, προσθέτοντας λίγους παίκτες που ταιριάζουν στο σύστημα. Αν μη τι άλλο, φέτος αποδείχθηκε πως οι μεταγραφές του καλοκαιριού ήταν επιτυχημένες".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ