ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ

"Βόμβα" με Σάδα στον Προμηθέα Πατρών

"Βόμβα" με Σάδα στον Προμηθέα Πατρών

Ο Βίκτορ Σάδα θα αποτελέσει την τελευταία -και πιο ηχηρή- μεταγραφή του Προμηθέα Πατρών! Ο πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα ήρθε σε προφορική συμφωνία με τους νεοφώτιστους και τις επόμενες ημέρες θα είναι στην αχαϊκή πρωτεύουσα για να υπογράψει!

Ποιος να το περίμενε. Ο Βίκτορ Σάδα, που μέχρι πριν από μια διετία αγωνιζόταν στην EuroLeague με την Μπαρτσελόνα, θα αποτελέσει την επόμενη μεταγραφική κίνηση του Προμηθέα Πατρών. Ο 32χρονος πλεϊμέικερ ήρθε σε προφορική συμφωνία με τους νεοφώτιστους για συμβόλαιο ενός έτους και τις επόμενες ημέρες θα βρίσκεται στην αχαϊκή πρωτεύουσα για τις υπογραφές.

Δεν πρόκειται πάντως να προλάβει την πρεμιέρα της Basket League απέναντι στον Παναθηναϊκό, αφού στόχος των ανθρώπων της ομάδας είναι να τον έχουν κοντά τους στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Πρόκειται για μια μεταγραφή - "βόμβα" στο ελληνικό πρωτάθλημα, αφού μιλάμε για έναν παίκτη που μέχρι το 2014 αγωνιζόταν στην Μπαρτσελόνα (από το 2008 έως το 2014), με την οποία κατέκτησε μάλιστα την EuroLeague το 2010 στο Παρίσι. Ο 32χρονος πλεϊμέικερ αποχώρησε το καλοκαίρι του 2014 από τους "μπλαουγκράνα", βρίσκοντας στέγη στην Ανδόρα (σ.σ.: είχε για έναν χρόνο συμπαίκτη τον Γιώργο Μπόγρη), παραμένοντας ένας εκ των κορυφαίων "άσων" της Liga Endesa.

Στο παλμαρέ του έχει επίσης το χρυσό μετάλλιο στο Eurobasket της Λιθουανίας (2011) αλλά και το ασημένιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου (2012), με τη φανέλα της Ισπανίας.

Με εννέα χρόνια στις πλάτες του στην EuroLeague, θα λέγαμε πως είναι ένας παίκτης που θα βλέπαμε στη χώρα μας μόνο για τους πέντε "μεγάλους", αφού το κασέ του είναι αρκετά υψηλό, αλλά και το βιογραφικό του -κάτι παραπάνω από- γεμάτο. Στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση είχε 2.5 πόντους, 2 ριμπάουντ και 1.9 ασίστ κατά μέσο όρο, τη στιγμή που έχει κατακτήσει ακόμη πέντε φορές τη Liga Endesa (2004, 2009, 2011, 2012, 2014).

TAGS ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ