ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ

Τζόουνς: "Πετύχαμε τον στόχο μας"

BASKET LEAGUE / ΚΟΡΟΙΒΟΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΟΥΝΗΣ / Eurokinissi Sports)
BASKET LEAGUE / ΚΟΡΟΙΒΟΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΟΥΝΗΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Με συνέντευξή του στο επίσημο σάιτ του Προμηθέα, ο Λάκι Τζόουνς έκανε τον απολογισμό της σεζόν για την ομάδα του, τονίζοντας ότι θα ήθελε πάρα πολύ να βρισκόταν στην ομάδα από την αρχή της σεζόν και να μην ερχόταν απλώς στα μέσα της.

Ο Προμηθέας Πατρών ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στην Stoiximan.gr Basket League κατακτώντας την 9η θέση, χάνοντας την είσοδο στα playoffs την τελευταία αγωνιστική, όταν και ηττήθηκε από τον Κόροιβο στην Αμαλιάδα.

Ο Λάκι Τζόουνς θέλησε να κάνει λοιπόν τον απολογισμό της σεζόν μιλώντας στο επίσημο σάιτ της ομάδας της Πάτρας. Και ξεκίνησε από το... τέλος και τον αγώνα με τον Κόροιβο: " Το παιχνίδι με τον Κόροιβο ήταν πολύ δύσκολο. Μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη, όμως ο αντίπαλός μας ήταν καλύτερος και ειδικά στο τέλος, όταν τον πλησιάσαμε στο σκορ, έδειξε μεγάλη ψυχραιμία".

Ο Αμερικανός γκαρντ, ο οποίος ήρθε στα μέσα της σεζόν και είχε 10.7 πόντους και 5.4 ριμπάουντ μέσο όρο σε 14 αγώνες, τόνισε πάντως πως θεωρεί ότι η σεζόν ήταν πετυχημένη σε όλα τα επίπεδα: " Θεωρώ ότι ήταν μια πολύ καλή χρονιά και για την ομάδα μου, αλλά και για εμένα προσωπικά. Πετύχαμε τον στόχο της παραμονής στην Α1, ενώ διεκδικήσαμε και μέχρι το τέλος την είσοδό μας στα πλέι-οφ. Εγώ από την πλευρά μου έκανα ό,τι μπορούσα για να βοηθήσω τον Προμηθέα να επιτύχει τους στόχους του. Μακάρι να είχα έρθει στην Πάτρα από το ξεκίνημα της σεζόν".

Στο τέλος των δηλώσεών του μάλιστα έπλεξε το εγκώμιο της ομάδας, των φιλάθλων, αλλά και της πόλης, αφήνοντας ανοιχτό παράθυρο παραμονής για τη νέα σεζόν: " Ο Προμηθέας είναι πραγματικά μια πολύ σπουδαία ομάδα. Ο τρόπος λειτουργίας του συλλόγου, αλλά και, κυρίως, το πως αντιμετωπίζουν και βλέπουν οι άνθρωποι της ομάδας το μπάσκετ, είναι δυο πράγματα που σε κερδίζουν αμέσως και δεν τα συναντάς συχνά αλλού. Επίσης, θα ήθελα να πω ότι και οι πατρινοί φίλαθλοι ξέρουν μπάσκετ. Η Πάτρα είναι μια πολύ όμορφη πόλη και ειλικρινά απόλαυσα την παραμονή μου εδώ. Τώρα θα ξεκουραστούμε λίγο και δούμε τι θα γίνει τη νέα σεζόν"

TAGS ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ