ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ

Το συγκινητικό "αντίο" του Πέττα

Το συγκινητικό "αντίο" του Πέττα

"Μια φορά Προμηθέας, για πάντα Προμηθέας" γράφει ο Νίκος Πέττας αποχαιρετώντας την ομάδα της Πάτρας έπειτα από τρία χρόνια.

Μετά τον Αγγελο Τσάμη , άλλος ένας έμπειρος αθλητής αποτελεί από σήμερα παρελθόν από τον Προμηθέα. Ο λόγος για τον Νίκο Πέττα, ο οποίος ανακοίνωσε μέσω προσωπικού μηνύματος που ανάρτησε στο Facebook την αποχώρηση του από τον πατρινό σύλλογο έπειτα από τρία χρόνια στην αχαϊκή πρωτεύουσα. "Μια φορά Προμηθέας, για πάντα Προμηθέας" καταλήγει το μήνυμα του έμπειρου σμολ φόργουορντ...

Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Νίκου Πέττα:

"Δυστυχως ολα τα ωραια πραγματα στη ζωη εχουν ενα τελος...Μετα απο 3 χρονια στην ομαδα του Προμηθεα ηρθε η στιγμη να αλλαξουμε σελιδα.3 χρονια που συνοδευτηκαν απο αμετρητες χαρες,συνεχεις ανοδους και μια ακρως επιτυχημενη χρονια στην πρωτη κατηγορια.Ειμαι πολυ περηφανος που υπηρξα μελος αυτης της ομαδας απο την Β εθνικη εως την φετινη ιστορικη χρονια αφου ηταν και η παρθενικη της στην Α1..Θελω να πιστευω οτι συνεβαλα και εγω ενα μικρο λιθαρακι για την επιτευξη των στοχων μας.Αλλα η μεγαλυτερη τιμη για μενα ηταν που συνεργαστηκα με ανθρωπους που αποτελουν κοσμημα για το αθλημα μας.Που αποδεικνυουν οτι ακομα και στις μερες μας υπαρχουν ανθρωποι ρομαντικοι,με οραμα που πανω απο ολα αντιμετωπιζουν τους αθλητες με ηθος και αξιοπρεπεια.

Ειναι τετοια η δομη της ομαδας που χτιζεις σχεσεις ζωης και αυτο ειναι το μεγαλυτερο επιτευγμα της.Ετσι και εγω πιστευω πως στον Προμηθεα εκανα φιλους που θα κρατησουν μια ζωη.Ενα μεγαλο και ιδιαιτερο ευχαριστω στον κοουτς τον Μακη Γιατρα που μαζι με τον Χρηστο Μηλα με εμπιστευτηκαν και με εφεραν στην ομαδα.Ειμαι σιγουρος οτι θα οδηγησει και φετος την ομαδα σε αλλη μια επιτυχημενη χρονια γιατι ειναι απο τους ανθρωπους που το αξιζουν και γιατι αγαπαει αυτην την ομαδα οσο λιγοι..Θα μπορουσα να αναφερω παρα πολλους ανθρωπους που ειναι καθημερινα διπλα της και αποτελουν την δυναμη της.

Θελω να εκφρασω την ευγνωμοσυνη μου για τον ιδιοκτητη της ομαδας,τον κυριο Λιολιο γιατι ειναι απο τους ανθρωπους που σε κερδιζουν απο την πρωτη στιγμη και ειναι πραγματικα διπλα στους αθλητες σε οτι και αν χρειαστουν αντιμετωπιζοντας τους σαν ξεχωριστες προσωπικοτητες και οχι σαν αριθμους. Αν υπηρχαν αλλοι 5-6 προεδροι ομαδων στην Α1 σαν τον κυριο Λιολιο θα ειμασταν σιγουρα ακομα το κορυφαιο πρωταθλημα της Ευρωπης..

Θα θελα να τελειωσω εκφραζοντας τον θαυμασμο μου για το μπασκετικο κοινο της Πατρας που εχει αγκαλιασει την ομαδα του Προμηθεα και αποτελει τον εκτο παιχτη της ομαδας..Ειμαι σιγουρος οτι ακολουθουν πολυ μεγαλυτερες επιτυχιες για την ομαδα και εγω θα παραμεινω απο τους πιο ενθερμους υποστηρικτες της.Γιατι οπως ειναι το μοτο της ομαδας..Μια φορα Προμηθεας,για παντα Προμηθεας".

TAGS ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ