ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ

Το "mea culpa" του Γιατρά για Γερομιχαλό

BASKET LEAGUE / ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ - ΓΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΦΑΡΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ - ΓΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΦΑΡΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μάκης Γιατράς στάθηκε στην παρουσία του Πέτρου Γερομιχαλού, μετά το φινάλε του αγώνα με τον Παναθηναϊκό Superfoods. Το "mea culpa" του προπονητή του Προμηθέα Πάτρας.

Παρά τις δύο σημαντικές απουσίες (βλ. Μίλαν Μιλόσεβιτς και Μουχάμαντ Φαγιέ), ο Προμηθέας Πάτρας παρουσιάστηκε εξαιρετικά ανταγωνιστικός απέναντι στον Παναθηναϊκό Superfoods. Βρέθηκε μάλιστα μπροστά στο σκορ (62-61) στο 26ο λεπτό, πριν αναλάβει δράση ο Μάρκους Ντένμον και βάλει τις βάσεις για την επικράτηση του "τριφυλλιού" στο "Δημήτρης Τόφαλος".

Η ετοιμότητα που παρουσίασαν οι γηπεδούχοι και η μαχητικότητα όλων των παικτών άφησε απόλυτα ικανοποιημένο τον Μάκη Γιατρά, ο οποίος μετά το τέλος του αγώνα δεν παρέλειψε να... παραδεχτεί ένα λάθος του στη διάρκεια της φετινής σεζόν. Ο προπονητής των γηπεδούχων στάθηκε ειδικά στον Πέτρο Γερομιχαλό, ο οποίος κλήθηκε να "μπει στα παπούτσια" των δύο απόντων, κάτι που πέτυχε σε μεγάλο βαθμό.

" Όλα τα παιδιά προσπάθησαν, όλα τα παιδιά πάλεψαν", ήταν η αρχική τοποθέτηση του Μάκη Γιατρά στην κάμερα της ΕΡΤ μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό Superfoods, για να προσθέσει στη Συνέντευξη Τύπου πως " ένα παιδί που το έχω αδικήσει φέτος στην πορεία, ο Πέτρος Γερομιχαλός, έπαιξε ικανοποιητικά και έδειξε ότι είναι "εδώ" για την ομάδα, τον πιστεύουμε πολύ. Έδωσε μάχες, τραυματίστηκε, όμως ξαναμπήκε στο παρκέ".

Γι αυτό άλλωστε αγωνίστηκε για 20'58'' απέναντι στο "τριφύλλι", διάστημα στο οποίο έδωσε 7 πόντους (με 2/2 δίποντα και 1/3 τρίποντα), 2 ριμπάουντ και 1 κλέψιμο στην ομάδα του.

Για την ιστορία, ο 24χρονος φόργουορντ/σέντερ προερχόταν από ολιγόλεπτες συμμετοχές αφού στις έξι τελευταίες εμφανίσεις του με τη φανέλα του Προμηθέα Πάτρας δεν είχε αγωνιστεί διψήφιο αριθμό λεπτών (σ.σ.: μεγαλύτερος χρόνος τα 9'18'' με το Ρέθυμνο).

TAGS ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ