ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ

Το "ευχαριστώ" του Τουντζιαράκη

Το "ευχαριστώ" του Τουντζιαράκη

Ο Σταύρος Τουντζιαράκης έκανε τις πρώτες του δηλώσεις από την προετοιμασία του Προμηθέα Πατρών, δηλώνοντας ενθουσιασμένος αλλά και έτοιμος να βοηθήσει τη νέα του ομάδα.

Με την προετοιμασία του Προμηθέα Πατρών να βρίσκεται σε εξέλιξη, ο Σταύρος Τουντζιαράκης μίλησε στην ιστοσελίδα της αχαϊκής ομάδας για όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής, αλλά και αυτά που θέλει να πετύχει ως μέλος των "μελανόλευκων".

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τις πρώτες του εντυπώσεις από την ομάδα: "Είναι πολύ θετικές. Υπάρχουν όλες οι κατάλληλες συνθήκες που αναζητά κάθε αθλητής. Το κλίμα είναι πολύ καλό. Οι άνθρωποι της διοίκησης, οι προπονητές, όλο το τεχνικό team και συμπαίκτες μου με υποδέχτηκαν άψογα και τους ευχαριστώ γι' αυτό".

Για την προετοιμασία: "Η προετοιμασία είναι απαιτητική και σίγουρα υπάρχει κούραση αλλά με αυτόν τον τρόπο θα δέσουμε μεταξύ μας αγωνιστικά κ ως χαρακτήρες και σ’ αυτό μας βοηθάει πολύ ο κόουτς".

Για τον πιο δύσκολο αντίπαλο στο πρωτάθλημα: "Ο παίκτης που με δυσκόλεψε περισσότερο πέρυσι είναι ο Κρις Σίγκλετον του Παναθηναϊκού που έκανε καταπληκτική χρονιά και θεωρώ πως είναι από τους καλύτερους ψηλούς στην Ευρώπη".

Για τους ατομικούς και ομαδικούς στόχους: "Προσωπικός μου στόχος είναι να κάνω τις καλύτερες εμφανίσεις της καριέρας μου ώστε να βοηθήσω όσο μπορώ την ομάδα να κερδίζει παιχνίδια και να φτάσει όσο το δυνατόν ψηλότερα. Αυτός είναι και ομαδικός στόχος να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε".

Photo Credits: Promitheas BC

TAGS ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ