ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ

Τα ιατρικά κρίνουν του Κίκι Κλαρκ

Τα ιατρικά κρίνουν του Κίκι Κλαρκ

Ο Κίκι Κλαρκ έχει συμφωνήσει -σε πρώτη φάση- στο οικονομικό με τον Προμηθέα Πατρών, αλλά οι πολλοί τραυματισμοί που έβγαλε στη διάρκεια της περσινής σεζόν βάζουν σε δεύτερες σκέψεις τους ανθρώπους των νεοφώτιστων.

Ο Προμηθέας Πατρών ηττήθηκε στην πρεμιέρα της Stoiximan.gr Basket League από τον Παναθηναϊκό Superfoods, αλλά το αποτέλεσμα είναι το τελευταίο που απασχολεί τους νεοφώτιστους. Η ομάδα του Νίκου Βετούλα παρουσίασε πολύ καλή εικόνα στην παρθενική της παρουσία στη μεγάλη κατηγορία, παρά το γεγονός πως παρατάχθηκε με δύο βασικές ελλείψεις -αυτές που αφορούν τους κοινοτικούς παίκτες που είναι να αποκτηθούν.

Η περίπτωση του Βίκτορ Σάδα "ναυάγησε" (σ.σ.: η σύζυγός του ήταν αρνητική στη μετακόμιση στην Ελλάδα λόγω των επαγγελματικών δραστηριοτήτων της στη Βαρκελώνη), κι αίφνης προέκυψε αυτή του Κίκι Κλαρκ , ο οποίος γνωρίζει καλά τα πράγματα από το ελληνικό πρωτάθλημα, αφού έχει αγωνιστεί σε Αιγάλεω και Άρη, στο παρελθόν.

Ο βραχύσωμος πλεϊμέικερ, που είναι κάτοχος βουλγαρικού διαβατηρίου, έχει έρθει σε κατ' αρχήν συμφωνία με τον Προμηθέα Πατρών σε ό,τι αφορά το οικονομικό, αλλά δεν πρόκειται να υπογράψει πριν περάσει από ενδελεχείς ιατρικές εξετάσεις. Κι αυτό γιατί η ομάδα του Νίκου Βετούλα παρουσιάζεται επιφυλακτική ως ένα βαθμό λόγω του βεβαρημένου ιατρικού ιστορικού του παίκτη, κυρίως την περσινή αγωνιστική περίοδο. Υπό τον φόβο λοιπόν να προκύψει πρόβλημα και να χρειαστεί να γίνει αλλαγή στην... αλλαγή, οι νεοφώτιστοι θέλουν να βεβαιωθούν πως ο 32χρονος πόιντ γκαρντ είναι απόλυτα υγιής.

Μόλις πάρουν την καταφατική απάντηση από το ιατρικό επιτελείο, ακολούθως θα προχωρήσουν στις υπογραφές και την επισημοποίηση της αρχικής συμφωνίας.

TAGS ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ