ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ

Στον Προμηθέα Πατρών ο Ρέλεφορντ

Στον Προμηθέα Πατρών ο Ρέλεφορντ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μετά από μία διετία στον Κολοσσό H Hotels, ο Τρέβορ Ρέλεφορντ αποφάσισε να αλλάξει στέκια στην Ελλάδα, αφού ήρθε σε συμφωνία με τον Προμηθέα Πατρών για μονοετές συμβόλαιο. Τελείωσε του Χρήστου Σαλούστρου.

Ο Προμηθέας Πατρών είναι η μοναδική ομάδα της Stoiximan.gr Basket League που κινείται δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι, συνεχίζοντας να αποσπά θετικές απαντήσεις από παίκτες που τον ενδιαφέρουν.

Η επιστροφή του Μάκη Γιατρά στον πάγκο των "μελανόλευκων" συνοδεύεται από αλλαγή πλεύσης στα μεταγραφικά, κυρίως σε ό,τι αφορά την εικόνα του έμψυχου δυναμικού, αφού υπάρχει απόφαση να αποκτηθούν μόνο τέσσερις ξένοι. Όπερ και σημαίνει πως το καρέ που θα "προσγειωθεί" στην αχαϊκή πρωτεύουσα πρέπει να είναι ικανό να κάνει τη διαφορά.

Υπό αυτό το πρίσμα, ο Προμηθέας Πατρών έκανε δικό του τον Τρέβορ Ρέλεφορντ. Ο Αμερικανός γκαρντ αγωνίστηκε την τελευταία διετία στη Stoiximan.gr Basket League με τα χρώματα του Κολοσσού H Hotels, εκεί όπου είχε 12.4 πόντους, 3.6 ριμπάουντ και 3.6 ασίστ κατά μέσο όρο. Στο "Δημήτρης Τόφαλος" δεν θα είναι μόνος του όμως, αφού θα υπάρξει ξανά συμπαίκτης με τον Χρήστο Σαλούστρο, ο οποίος επίσης απάντησε καταφατικά στην πρόταση που του έγινε από τους "μελανόλευκους", αφήνοντας κι αυτός τη Ρόδο για την Πάτρα.

TAGS ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ