ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ

Stand by ο Κίκι Κλαρκ

Stand by ο Κίκι Κλαρκ

Μέσα στις επόμενες ώρες θα οριστικοποιηθούν οι μεταγραφικές εξελίξεις στον Προμηθέα Πατρών για το "1", αφού οι νεοφώτιστοι έχουν stand by τον Κίκι Κλαρκ σε περίπτωση που "ναυαγήσει" οριστικά η περίπτωση του Βίκτορ Σάδα.

Λίγες ώρες πριν την παρθενική του παρουσία στα παρκέ της Stoiximan.gr Basket League, ο Προμηθέας Πατρών κάνει τις τελευταίες μεταγραφικές του κινήσεις με σκοπό να ενισχυθεί άμεσα. Όχι βέβαια στον αγώνα της πρεμιέρας με τον Παναθηναϊκό (9/10, 18:30), αλλά σε αυτόν της 2ης αγωνιστικής απέναντι στη Δόξα Λευκάδας.

Η ομάδα του Νίκου Βετούλα περιμένει να μάθει εντός των επόμενων ωρών το αποτέλεσμα των επαφών με τον Βίκτορ Σάδα, έχοντας όμως παράλληλα έτοιμο το "plan b". Γι αυτό, έχουν ήδη προχωρήσει σε συζητήσεις με τον Κίκι Κλαρκ, ο οποίος πέρσι φόρεσε τη φανέλα της Ατσιμπαντέμ στη δεύτερη κατηγορία της Τουρκίας. Ο ύψους 1μ80 πλεϊμέικερ γνωρίζει καλά τα ελληνικά παρκέ αφού στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Αιγάλεω (2006-'07) και Άρη (2008-'10).

Στο "Σίτι" μάλιστα συνεργάστηκε με τον Ρασάντ Άντερσον, ο οποίος ανακοινώθηκε από τον Προμηθέα Πατρών πριν από μερικές ημέρες. Έτσι, σε περίπτωση που "ναυαγήσει" οριστικά η περίπτωση του Βίκτορ Σάδα (κάτι που μοιάζει αρκετά πιθανό, αυτή τη στιγμή), ο πατρινός σύλλογος θα ενεργοποιήσει άμεσα την περίπτωση του Κίκι Κλαρκ, κλείνοντας έτσι το κενό που υπάρχει στη θέση του πλεϊμέικερ μετά την αποδέσμευση του Ιλάι Κάρτερ και τον δανεισμό του Ανδρέα Σκούφη στο Παγκράτι.

TAGS ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ