ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ

Sold out στην Πάτρα για το Προμηθέας - Ολυμπιακός

Sold out στην Πάτρα για το Προμηθέας - Ολυμπιακός
EUROKINISSI

Τα εισιτήρια για την αναμέτρηση του Προμηθέα με τον Ολυμπιακό (17:00, LIVE Blog από το Sport24.gr, ΕΡΤ1) για την 13η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League εξαντλήθηκαν, όπως ενημέρωσε η ομάδα της Πάτρας.

Ο Προμηθέας στην τελευταία "στροφή" του α' γύρου της Stoiximan.gr Basket League θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό (17:00, LIVE Blog από το Sport24.gr, ΕΡΤ1) και στο "Δημ. Τόφαλος" δεν θα πέφτει... καρφίτσα.

Η αναμέτρηση του Προμηθέα με τον Ολυμπιακό ήταν λογικό να προσελκύσει το ενδιαφέρον των Πατρινών φιλάθλων, οι οποίοι εξάντλησαν τα εισιτήρια, όπως ανακοίνωσαν οι γηπεδούχοι.

Ο Προμηθέας ευχαρίστησε τους φιλάθλους για την υποστήριξή τους και τους ζήτησε να προσέλθουν στο γήπεδο τουλάχιστον μία ώρα πριν από το τζάμπολ του αγώνα για δική τους διευκόλυνση.

"Η Κ.Α.Ε. Προμηθέας Πάτρας, ενημερώνει τους φίλους της ομάδας, πως τα εισιτήρια για τον σημερινό αγώνα απέναντι στον Ολυμπιακό (ώρα 17:00) στο πλαίσιο της 13ης και τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου της Stoiximan.gr Basket League, έχουν εξαντληθεί.

Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο της Πάτρας, που για μία ακόμη φορά δείχνει έμπρακτα την υποστήριξή του στην ομάδα μας!

Καλούμε όλους του φιλάθλους να προσέλθουν στο γήπεδο το λιγότερο μία ώρα πριν την έναρξη του αγώνα, για δική τους διευκόλυνση.

Υπενθυμίζουμε πως η είσοδος για τα διαζώματα Ζ-Η-Θ γίνεται από τη θύρα 2 του γηπέδου.

*Το εκδοτήριο έμπροσθεν του βοηθητικού γηπέδου θα είναι ανοικτό από τις 15:00 ως και την έναρξη του αγώνα, για τη διάθεση των εναπομείναντων εισιτηρίων από τα εταιρικά χορηγικά προγράμματα", αναφέρει η ανακοίνωση του Προμηθέα Πάτρας.

TAGS ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ