ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ

Σάδα στο Sport24.gr: "Δεν υπάρχει συμφωνία με Προμηθέα Πατρών"

Σάδα στο Sport24.gr: "Δεν υπάρχει συμφωνία με Προμηθέα Πατρών"
2014 EUROLEAGUE BASKETBALL

Το όνομα του Βίκτορ Σάδα απασχολεί εντόνως τους ανθρώπους του Προμηθέα Πατρών, οι οποίοι παρουσιάζονται ιδιαίτερα αισιόδοξοι για την ολοκλήρωση. Από την πλευρά του όμως, ο Βίκτορ Σάδα ξεκαθάρισε -μέσω του Sport24.gr- κάποια πράγματα σε ό,τι αφορά τη μεταγραφή.

Την υπογραφή του Βίκτορ Σάδα περιμένουν άπαντες στον Προμηθέα Πατρών από την Τετάρτη (5/10) οπότε κι εντάθηκαν οι συζητήσεις με τον 32χρονο πλεϊμέικερ για να μετακομίσει από την Ισπανία στην Ελλάδα. Οι νεοφώτιστοι έβαλαν ψηλά τον πήχη στοχεύοντας στον πρώην παίκτη της Μπαρτσελόνα, όντες κάτι παραπάνω από αισιόδοξοι για την ολοκλήρωσης της σπουδαίας μεταγραφής .

Αν μη τι άλλο βέβαια, φρόντισαν να καλύψουν σε απόλυτο βαθμό τις απαιτήσεις του προσφέροντας συμβόλαιο ύψους 10.000 ευρώ μηνιαίως , με σκοπό να κάμψουν τις όποιες αντιστάσεις του και να τον κάνουν να αγωνιστεί για πρώτη φορά στην καριέρα του μακριά από την Ισπανία. Η αρχική αισιοδοξία αρχίζει να μετατρέπεται σε... άγχος όμως, όσο δεν υπάρχουν υπογραφές. Κι αυτό γιατί, παρά την αρχική προφορική συμφωνία που ανέφεραν πηγές από την αχαϊκή πρωτεύουσα, τίποτα δεν θα πρέπει να θεωρείται βέβαιο πριν πέσουν οι υπογραφές.

Εσχάτως, στο στρατόπεδο των νεοφώτιστων εντείνουν τις προσπάθειές τους για να τον κάνουν δικό τους, γνωρίζοντας ότι όσο περνάει ο καιρός, τα πράγματα γίνονται πιο δύσκολα. Δεν είναι άλλωστε παράλογο να επιθυμούν την επίσπευση των διαδικασιών προκειμένου να τον "δέσουν" για τον επόμενο χρόνο.

Την ίδια ώρα που οι πληροφορίες στην Ελλάδα κάνουν λόγο για μια μεταγραφή που είναι προ των πυλών, στην Ισπανία παρουσιάζονται πολύ πιο επιφυλακτικοί. Το Sport24.gr έψαξε λοιπόν ακόμη περισσότερο την υπόθεση, ζητώντας την άποψη του καθ' ύλην αρμόδιου για το θέμα. Του Βίκτορ Σάδα.

Ο 32χρονος πλεϊμέικερ μίλησε στο Sport24.gr για τις επαφές που έχει με τον Προμηθέα Πατρών τονίζοντας πως " δεν υπάρχει κάτι οριστικό αυτή τη στιγμή, δηλαδή δεν υπάρχει συμφωνία ακόμη". Έσπευσε βέβαια να διευκρινίσει πως " συζητήσεις υπάρχουν, μιλάμε δηλαδή με την ελληνική ομάδα, αλλά δεν υπάρχει ακόμη συμφωνία. Καταλαβαίνω το ενδιαφέρον σας, αλλά επιμένω ότι δεν υπάρχει κάτι οριστικό. Υπάρχει ενδιαφέρον από τον Προμηθέα, αλλά δεν έχω κλείσει".

Ό,τι κι αν γίνει, τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει οριστική εξέλιξη στο θέμα της μεταγραφής του (ή μη) στον Προμηθέα Πατρών. Η μικρή προθεσμία που ζήτησε ο ίδιος άλλωστε για να τελειώσει το θέμα δείχνει κάτι τέτοιο, με τις επαφές των δύο πλευρών να παραμένουν διαρκείς.

TAGS ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ