ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ

Προμηθέας Πατρών: "Ιστορική επιτυχία η άνοδος στην Basket League"

Προμηθέας Πατρών: "Ιστορική επιτυχία η άνοδος στην Basket League"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Επίσημο τόνο στην άνοδο της ομάδας στην Basket League έδωσε ο Προμηθέας Πατρών, με τη διοίκηση της αχαϊκής ομάδας να ανακοινώνει ότι αντικαθιστά τον Φάρο Κερατσινίου στην πρώτη κατηγορία.

Από τη στιγμή που ο Φάρος Κερατσινίου ανακοίνωσε επίσημα την αδυναμία του να αγωνιστεί στην Basket League της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου, ήταν σαφές ποια ομάδα θα πάρει τη θέση του. Ο Προμηθέας Πατρών ανακοίνωσε από την πλευρά του ότι... αποδέχεται την πρόκληση, κι έτσι θα είναι αυτός που θα καλύψει το κενό που δημιουργήθηκε, κάνοντας μάλιστα λόγο για ιστορική επιτυχία.

Η σχετική ανακοίνωση:

" Η Διοίκηση του ΑΣΠ Προμηθέα, μετά την ανακοίνωση του Α.Ο. Φάρου Κερατσινίου, με την οποία γνωστοποιεί πως η ομάδα του Κερατσινίου θα παραμείνει και του χρόνου στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συμμετοχή της Ανδρικής ομάδας του Συλλόγου στη Basket League ΣΚΡΑΤΣ (Α1 Εθνική).

Η ιστορική αυτή επιτυχία είναι αδιαμφισβήτητα η μεγαλύτερη στιγμή στην Ιστορία του Συλλόγου και η Διοίκηση του ΑΣΠ Προμηθέα επιθυμεί από καρδιάς να ευχαριστήσει όλους τους προπονητές, αθλητές και γενικότερα όσους υπήρξαν μέλη της ομάδας (γυμναστές, ιατρούς, φυσικοθεραπευτές, φροντιστές κ.ο.κ) όλα αυτά τα χρόνια, συμβάλλοντας στις επιτυχίες και βοηθώντας στο πέρασμα του χρόνου να φτάσει ο Σύλλογος σε αυτή τη θέση.

Απευθύνει, επίσης, θερμές ευχαριστίες στους χορηγούς της ομάδας που βοήθησαν εμπράκτως στηρίζοντας το όλο εγχείρημα του συλλόγου όλα αυτά τα χρόνια. Κυρίως, όμως, αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει –για μια ακόμα φορά- τις ευχαριστίες της στον φίλαθλο κόσμο της Πάτρας και του Προμηθέα, που αγκάλιασε με απίστευτη αγάπη και πίστη την προσπάθεια του Προμηθέα και στάθηκε στο πλευρό της ομάδας της ομάδας ως ο πιο στενός συνοδοιπόρος, αποτελώντας την κινητήρια δύναμη και ορμή του Συλλόγου. Η αγάπη και η θερμή και έμπρακτη υποστήριξη σας μάς δίνει τη δύναμη να αγωνιζόμαστε και να διεκδικούμε την επίτευξη των στόχων και την πραγματοποίηση του κοινού ονείρου και οράματος γι’ αυτό το Σύλλογο.

Η προσπάθεια, πλέον, της Διοίκησης του Προμηθέα είναι να δημιουργηθεί, μέσα από πρόγραμμα, σκληρή δουλειά και σταθερή οργάνωση, μια άκρως ανταγωνιστική ομάδα, σύμφωνα πάντα με τις αρχές του Συλλόγου μας.

Η υπόσχεση, που δώσαμε πριν 3 χρόνια (όταν ανεβήκαμε για πρώτη φορά στις Εθνικές κατηγορίες) ισχύει και παραμένει η ίδια. Ήρθαμε για να μείνουμε".

TAGS ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ