ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ

Προμηθέας Πατρών για Τσαϊρέλη

Προμηθέας Πατρών για Τσαϊρέλη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Προμηθέας Πατρών έχει ξεκινήσει τον σχεδιασμό του για την παρθενική του παρουσία στην Basket League, έχοντας ως μεγάλο στόχο από την ελληνική αγορά τον Μιχάλη Τσαϊρέλη.

Από τη στιγμή που επικυρώθηκε η άνοδος στην Basket League, ο Προμηθέας Πατρών έχει ξεκινήσει να "τρέχει" με γοργούς ρυθμού τον σχεδιασμό του εν όψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Οι νεοφώτιστοι θα έχουν τον Νίκο Βετούλα στην άκρη του πάγκου τους, κι ήδη ξεκίνησαν να χτυπούν τις πρώτες "πόρτες" προκειμένου για την ενίσχυσή τους.

Ο Νίκος Γκίκας είναι ο πρώτος που άκουσε την προσφορά που του κατατέθηκε όντας κάτι παραπάνω από ανοιχτός στο ενδεχόμενο μετακόμισής του στην πρωτεύουσα της Αχαΐας, αλλά δεν είναι ο μοναδικός. Κι αυτό γιατί ο μεγάλος στόχος των "μελανόλευκων" για το φετινό καλοκαίρι -σε ό,τι αφορά την ελληνική αγορά- είναι ο Μιχάλης Τσαϊρέλης.

Ο 28χρονος πάουερ φόργουορντ ολοκλήρωσε τη θητεία του στον Ολυμπιακό μετά από ενάμιση χρόνο παρουσίας στους "ερυθρόλευκους" και πλέον αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο Προμηθέας Πατρών είναι μία από τις επιλογές που έχει σε ό,τι έχει να κάνει με την Basket League, με το ενδιαφέρον των νεοφώτιστων να έχει προχωρήσει σε πιο... ουσιαστικά πράγματα. Οι άνθρωποι της ομάδας γνωρίζουν βέβαια πως οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος τους, αλλά δεν προτίθενται να παρατήσουν την περίπτωσή του τόσο εύκολα...

TAGS ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ