ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ

Πριν τον Σάδα υπήρχε ο... Μπεν Γκόρντον!

Πριν τον Σάδα υπήρχε ο... Μπεν Γκόρντον!

Όλοι εστίασαν στην προσπάθεια του Προμηθέα Πατρών να αποκτήσει τον Βίκτορ Σάδα. Ουδείς όμως γνωρίζει πως οι νεοφώτιστοι νωρίτερα είχαν προσεγγίσει τον Μπεν Γκόρντον. Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες.

Ο Προμηθέας Πατρών έδωσε την Κυριακή (9/10) τον πρώτο αγώνα της ιστορίας του στα μεγάλα σαλόνια. Η ομάδα του Νίκου Βετούλα ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό Superfoods στην πρεμιέρα της Stoiximan.gr Basket League, με το τελικό -10 (81-71) να αντικατοπτρίζει πλήρως αυτό που είδαν όλοι: ότι δηλαδή θα είναι άκρως ανταγωνιστικό σύνολο τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Πόσω μάλλον από τη στιγμή που στη συνέχεια της σεζόν θα έχει τον Κέιντρεν "Κίκι" Κλαρκ στη σύνθεσή του . Ο βραχύσωμος πλεϊμέικερ πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις, ήρθε στα μέρη μας και θα κάνει ντεμπούτο απέναντι στη Δόξα Λευκάδας (15/10, 17:00).

Οι νεοφώτιστοι προσπάθησαν βέβαια πριν από αυτό να πάνε για το colpo grosso. Κι όχι δεν αναφερόμαστε στον Βίκτορ Σάδα, με τον οποίο υπήρχε κατ' αρχήν συμφωνία που δεν αποτυπώθηκε στο χαρτί. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, αυτόν που έβαλαν πρώτα στο "στόχαστρο" οι νεοφώτιστοι ήταν ο... Μπεν Γκόρντον! Ναι, καλά διαβάσατε.

Πρόκειται για τον 33χρονο γκαρντ που έχει στις πλάτες του έντεκα (11) χρόνια επαγγελματικής πορείας στο ΝΒΑ. Από το 2004 έως το 2015 βρέθηκε στο καλύτερο πρωτάθλημα του πλανήτη, εδώ και αρκετό καιρό όμως βλέπει την καριέρα του να βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση. Ούτε στα προκριματικά του Eurobasket 2017 κατάφερε να ξεχωρίσει αφού οι 9.2 πόντοι, τα 4.2 ριμπάουντ και οι 3.3 ασίστ που είχε κατά μέσο όρο δεν είναι αριθμοί εφάμιλλοι του βιογραφικού του.

Πριν τον Σάδα υπήρχε ο... Μπεν Γκόρντον!

Η αρχική πρόταση των νεοφώτιστων έκανε άλλωστε λόγο για τρίμηνο συμβόλαιο, που θα τον δέσμευε δηλαδή μέχρι το τέλος του α' γύρου της Stoiximan.gr Basket League. Έτσι, θα μπορούσε να ηγηθεί της προσπάθειας της ομάδας του Νίκου Βετούλα να ξεχωρίσει από νωρίς και να απομακρυνθεί από τις θέσεις του υποβιβασμού, από την άλλη θα έβρισκε κι ο ίδιος ένα καλό "πάτημα" για να "γράψει" καλά νούμερα και να διεκδικήσει κάποια μεταγραφή σε καλύτερο πρωτάθλημα, από το ελληνικό.

Οι επαφές των δύο πλευρών δεν προχώρησαν ιδιαίτερα όμως, ήτοι δεν έφτασαν στο σημείο επαφής για περισσότερες λεπτομέρειες επί του συμβολαίου. Η κωλυσιεργία που παρατηρήθηκε από την πλευρά των νεοφώτιστων ήταν σημαντική κι έπαιξε τον ρόλο της, από την άποψη πως υπήρχαν δεύτερες σκέψεις σχετικά με το αν θα ταίριαζε με τα "θέλω" του Νίκου Βετούλα, ο οποίος έψαχνε στην αγορά για "καθαρό" πλεϊμέικερ. Κάπως έτσι, το όνομά του μπήκε στο... συρτάρι, για να βγει από αυτό το εκείνο του Βίκτορ Σάδα. Με τα γνωστά (αρνητικά) αποτελέσματα...

TAGS ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ