ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ

Πήρε μεγάλο ταλέντο ο Προμηθέας

Πήρε μεγάλο ταλέντο ο Προμηθέας

Ο Προμηθέας Πατρών προχώρησε σε μία σπουδαία κίνηση, αφού απέκτησε από τον Δούκα ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού μπάσκετ, τον Άρη Σωτηρίου.

Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού μπάσκετ, ο Άρης Σωτηρίου (16 χρονών, 2.03 μέτρα, φόργουορντ) είναι πλέον παίκτης του Προμηθέα Πάτρας. Η ομάδα της Πάτρας κινήθηκε γρήγορα και κατάφερε να τον κάνει δικό της, εκμεταλλευόμενη την κατάσταση που επικρατεί στον Δούκα έπειτα από την σύλληψη του μεγάλου χορηγού της ομάδας, Γιάννη Ζερβού .

Ο Σωτηρίου είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές. Στο πρόσφατο Ευρωμπάσκετ U16 Β κατηγορίας μάλιστα - όπου η Ελλάδα κατέκτησε την πρώτη θέση - ήταν ο τρίτος σκόρερ της ομάδας, αριθμώντας 11.3 πόντους, 4.5 ριμπάουντ, 1.3 ασίστ και 1 κλέψιμο μέσο όρο σε μόλις 17 λεπτά συμμετοχής.

Ο πρώην παίκτης του Δούκα είναι ένας σύγχρονος φόργουορντ που μπορέι να κάνει πολλές δουλείες στο γήπεδο, ενώ τον περασμένο Ιούνιο ήταν ένας από τους 16 Ευρωπαίους παίκτες που κλήθηκαν στο Adidas Eurocamp στο Τρεβίζο, όπου καλούνται τα μεγαλύτερα ταλέντα της Ευρώπης. Εκεί, είχε παρέα και τον (επίσης διεθνή φέτος με την Εθνική Παίδων) Δημήτρη Καραϊσκο, με τον οποίο θα είναι συμπαίκτης από φέτος στον Προμηθέα, με την ομάδα της Πάτρας να βάζει ψηλά τον πήχη ενόψει της νέας σεζόν.

TAGS ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ