ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ

Παίκτης του Προμηθέα ο Κέιντρεν Κλαρκ

Παίκτης του Προμηθέα ο Κέιντρεν Κλαρκ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στον νεοφώτιστο στην Stoiximan.gr Basket League Προμηθέα Πατρών θα συνεχίσει την καριέρα του ο 32χρονος σούπερ σκόρερ Κέιντρεν Κλαρκ, που είχε ξεκινήσει πριν δέκα χρόνια από το Αιγάλεω.

Δέκα χρόνια μετά τη rookie σεζόν του, ο Κέιντρεν Κλαρκ θα γίνει ξανά συμπαίκτης με τον Ρασάντ Άντερσον! Ο βραχύσωμος σούπερ σκόρερ συμφώνησε με τον Προμηθέα Πάτρας, πέρασε τα ιατρικά και συνάντησε τον παλιό του φίλο, με τον οποίο ξεκίνησαν την επαγγελματική τους καριέρα στο Αιγάλεω τη σεζόν 2006-2007.

Ο Κλαρκ έπαιξε στη Σκαβολίνι, στον Άρη (από το 2008 μέχρι το 2010), στη Βενέτσια, στη Βαρέζε, στη Ναντέρ, στη Νανσί και πέρυσι στην τουρκική Ατσιμπαντέμ Ουνιβερσιτέσι. Επιστρέφει στην Stoiximan.gr Basket League για να οδηγήσει τον Προμηθέα ψηλά και ίσως διεκδικήσει τον τίτλο του πρώτου σκόρερ της κατηγορίας, τον οποίο κέρδισε το 2007 και το 2009.

Τον Κλαρκ είχε "ανακαλύψει" (τρόπον τινά, μιας και ήταν το 2004 και το 2005 πρώτος σκόρερ στο NCAA) o Στιβ Γιατζόγλου, ο οποίος τον έφερε μαζί με τον Ρασάντ Άντερσον στην Ελλάδα για λογαριασμό του Αιγάλεω.

TAGS ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ