ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ

Οι ευχές του Προμηθέα στον Κώστα Μίσσα

Οι ευχές του Προμηθέα στον Κώστα Μίσσα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Προμηθέας Πάτρας συνεχάρη μέσω ανακοίνωσης τον Κώστα Μίσσα για την πρόσληψή του ως ο νέος ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Ανδρών.

Ο Προμηθέας έχει κάθε λόγο να αισθάνεται υπερήφανος για την πρόσληψη του Κώστα Μίσσα στην εθνική ομάδα των ανδρών . Κι αυτό διότι ο "στρατηγός", όπως έγινε γνωστός από την εποχή που έπαιζε ακόμα μπάσκετ, ήταν επί τρία συναπτά χρόνια υπεύθυνος των ακαδημιών του συλλόγου της Πάτρας. Ο Προμηθέας ευχήθηκε λοιπόν κάθε επιτυχία στον Κώστα Μίσσα στο δύσκολο έργο που έχει επωμιστεί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

" Με ξεχωριστά συναισθήματα έγινε δεκτή στην οικογένεια του Προμηθέα η είδηση της ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας της Εθνικής Ανδρών από τον Κώστα Μίσσα.

Ο coach Μίσσας έχει συνδράμει αποφασιστικά στην σωστή και ορθολογική οργάνωση του μπασκετικού οικοδομήματος του Προμηθέα και τα αποτελέσματα των ιδεών και της φιλοσοφίας που έχει μεταφέρει είναι ορατά και μας προσφέρουν ικανοποίηση.

Ο άνθρωπος Κώστας, έχει γίνει ένας καλός φίλος και άξιος συνεργάτης, που αφουγκράστηκε εξ αρχής το όραμα που υπάρχει, το υιοθέτησε και βοηθά με μεράκι και φυσικά τις γνώσεις και την εμπειρία του στο να υλοποιηθεί.

Στον Προμηθέα Πάτρας αισθανόμαστε υπερήφανοι και χαρούμενοι που ο επί τριετία τεχνικός Διευθυντής των ακαδημιών του Προμηθέα καιτου πρότυπου Προγράμματος αθλητικών υποτροφιών του Συλλόγου «Νους» Κώστας Μίσσας, ο αρχιτέκτονας της γενιάς της Εθνικής Γυναικών, που πέτυχε την είσοδο της στις 4 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, και προπονητής των περισσοτέρων από τους εν ενεργεία διεθνείς κατά την ιδιαίτερα επιτυχημένη θητεία του στην Εθνική Νέων, ένας αθλητής και προπονητής, που έχει «υπηρετήσει» με ήθος, πάθος και συνέπεια, τα Εθνικά συγκροτήματα επί σειρά ετών, ένας άνθρωπος, τον οποίον πλέον θεωρούμε "δικό μας" και νιώθουμε ότι και ο ίδιος τρέφει τα ίδια αισθήματα, καλείται να οδηγήσει την ομάδα, που εκπροσωπεί όλους τους Έλληνες, σε νέες επιτυχίες.

Οι ευχές μας σε κάθε εκδήλωση Εθνικών ομάδων, είναι αυτονόητες. Αυτή τη φορά, συνοδεύουν και ένα μέλος της οικογένειάς μας, ίσως στην μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας του.

Καλή επιτυχία, coach!".

TAGS ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ