ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ

Ο Προμηθέας ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του στην Basket League

Ο Προμηθέας Πατρών ετοιμάζεται για την πρώτη και ιστορική συμμετοχή του στην Basket League και η ομάδα του Νίκου Βετούλα συνέχισε την προετοιμασία της με διπλές προπονήσεις.

Η Πάτρα στην νέα σεζόν θα έχει δύο ομάδες. Τον Απόλλων και τον Προμηθέα, ο οποίος ετοιμάζεται για την πρώτη και ιστορική συμμετοχή του στην Basket League και ο σύλλογος έχει στόχο να παραμείνει στην κατηγορία.

Οι παίκτες του Νίκου Βετούλα συνέχισαν την προετοιμασία τους με διπλή προπόνηση (πρωί και απόγευμα), επιστρέφοντας στο παρκέ την Δευτέρα (5/9). Την Τρίτη, η ομάδα θα έχει ξανά διπλή προπόνηση, ενώ στο γήπεδο θα έρθει και ο μητροπολίτης Πατρών, Χρυσόστομος, με τον Δήμαρχο Κώστα Πελετίδη. Στην ομάδα του Προμηθέα υπάρχει ικανοποίηση για το καλό αγωνιστικό πρόσωπο που έδειξαν στα φιλικά επί γερμανικού εδάφους, τα οποία έδειξαν πως ο σύλλογος προχωρά στον σωστό δρόμο.

Η ενημέρωση:

"Στη «βάση» του, την Πάτρα έχει επιστρέψει ο Προμηθέας από την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου, καθώς ολοκλήρωσε το πρώτο στάδιο ης προετοιμασίας του αρχικά στο Καρπενήσι, και στη συνέχεια στη Γερμανία, όπου έδωσε δύο δυνατά φιλικά με Μπάμπεργκ και Μπαϊρόιτ. Οι πρώτες εντυπώσεις του τεχνικού επιτελείου είναι πολύ καλές, τόσο από τη σκληρή δουλειά που έγινε στο Καρπενήσι (και μάλιστα χωρίς κανέναν σοβαρό τραυματισμό) όσο και από τα πρώτα δύο φιλικά στη Γερμανία, στα οποία η ομάδα έδειξε μέρος των μεγάλων δυνατοτήτων της, δημιουργώντας υψηλές προσδοκίες στους φίλους της, που ανυπομονούν να τη δουν και να τη θαυμάσουν και από κοντά. Μάλιστα, αύριο (06/09) αναμένεται να ανακοινωθούν δύο φιλικοί αγώνες, που θα διεξαχθούν τις προσεχείς ημέρες και θα αποτελέσουν τα αποκαλυπτήρια της πατρινής ομάδας στους φιλάθλους της Πάτρας.

Η ομάδα του Νίκου Βετούλα επέστρεψε σήμερα (05/09) στα παρκέ με διπλές προπονήσεις, ενώ αύριο (06/09), μετά την πρωινή προπόνηση, όλη η αποστολή της ανδρικής ομάδας θα επισκεφθεί τον σεβασμιότατο μητροπολίτη Πατρών κ.κ. Χρυσόστομο για να λάβει τις ευλογίες του, ενώ στη συνέχεια θα συναντηθεί με το δήμαρχο Πατρέων κ. Κώστα Πελετίδη".

TAGS ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ