ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ

Μπλάσινγκεϊμ αντί Κλαρκ στον Προμηθέα Πατρών

Μπλάσινγκεϊμ αντί Κλαρκ στον Προμηθέα Πατρών

Ο τραυματισμός του ΚιΚι Κλαρκ στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό Superfoods αποδείχθηκε πολύ σοβαρός, με αποτέλεσμα ο Προμηθέας Πατρών να προχωρήσει στην αντικατάστασή του. Ο Τζέρελ Μπλάσινγκεϊμ είπε το "ναι" στους νεοφώτιστους.

Η ήττα από τον Παναθηναϊκό Superfoods είναι το μικρότερο κακό για τον Προμηθέα Πατρών αφού ο τραυματισμός του ΚιΚι Κλαρκ απασχόλησε πολύ περισσότερο τον Βαγγέλη Αγγέλου. Ο ηγέτης των νεοφώτιστων τέθηκε νοκ άουτ στο β' δεκάλεπτο, σε προσπάθειά του για καλάθι, με τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υπεβλήθη να προκαλούν ένα μίνι σοκ.

"Ρήξη τένοντα τετρακεφάλου" ανέφερε το ιατρικό δελτίο με αποτέλεσμα οι άνθρωποι της ομάδας να ψάξουν άμεσα για τον αντικαταστάτη του. Το συμβόλαιο με τον ΚιΚι Κλαρκ λύθηκε αφού το διάστημα απουσίας του οριοθετείται στους τρεις μήνες, με τον Τζέρελ Μπλάσινγκεϊμ να είναι ο "εκλεκτός" του Βαγγέλη Αγγέλου για τη θέση του περιφερειακού.

Ο 35χρονος πόιντ γκαρντ αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην Πολωνία με τα χρώματα της Τσάρνι Σλουπσκ, ενώ στο παρελθόν έχει φορέσει -για μικρό διάστημα- τη φανέλα της ΑΕΚ (2006). Τη φετινή αγωνιστική περίοδο είχε 14.9 πόντους, 2.3 ριμπάουντ και 7 ασίστ κατά μέσο όρο στο πολωνικό πρωτάθλημα.

TAGS ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ