ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ

Μεγάλος στόχος ο Πέτγουεϊ για Προμηθέα Πατρών

Μεγάλος στόχος ο Πέτγουεϊ για Προμηθέα Πατρών
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Προμηθέας Πατρών εξετάζει τη μεταγραφική του ενίσχυση στη γραμμή των ψηλών, κυνηγώντας τη (δύσκολη) περίπτωση του Μπρεντ Πέτγουεϊ. Ποια τα δεδομένα της υπόθεσης.

Με συνοπτικές διαδικασίες θέλει να κλείσει ο Προμηθέας Πατρών τα μεταγραφικά ζητήματα, όπως φάνηκε από τις κινήσεις που έκανε τις τελευταίες ημέρες. Η ομάδα του Μάκη Γιατρά απέσπασε το "ναι" των Τρέβορ Ρέλεφορντ και Χρήστου Σαλούστρου από τον Κολοσσό H Hotels, αλλά δεν θα μείνει εκεί. Αντίθετα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sport24.gr έχει βάλει στο "στόχαστρό" της έναν ακόμη πιο ποιοτικό και έμπειρο παίκτη, με θητεία στην EuroLeague.

Ο λόγος για τον Μπρεντ Πέτγουεϊ, ο οποίος τη φετινή αγωνιστική περίοδο φόρεσε τη φανέλα της Καρσίγιακα. Ο 32χρονος φόργουορντ ξέρει πολύ καλά το ελληνικό πρωτάθλημα, λόγω της θητείας του σε Ηλυσιακό (2009), Ρέθυμνο (2011-'13) και Ολυμπιακό (2013-'15), με τον οποίο έφτασε μέχρι τον τελικό του Final Four το 2015. Η πλευρά της πατρινής ομάδας έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της, το οποίο ήταν γνωστό άλλωστε από τον χειμώνα, δίχως όμως να ευδοκιμήσει -τότε- η επιθυμία της.

Το θέμα για τον αριστερόχειρα παίκτη είναι πως δεσμεύεται με την Καρσίγιακα για έναν ακόμη χρόνο, όπερ και σημαίνει πως θα πρέπει να διευθετηθεί πρώτα τι μέλλει γενέσθαι. Η κατάσταση βέβαια μπορεί να τραβήξει από την στιγμή που οι γείτονες αλλάζουν προπονητή, μετά την αποχώρηση του Νέναντ Μάρκοβιτς. Για την ιστορία, το όνομα του Αλεκσάνταρ Τριφούνοβιτς είναι αυτό που βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των ανθρώπων της Καρσίγιακα.

Οι συζητήσεις λοιπόν βρίσκουν μέχρι στιγμής εμπόδιο σε αυτό το κομμάτι, με τον Προμηθέα Πατρών να δείχνει πάντως διάθεση να περιμένει τον 32χρονο φόργουορντ. Πρόκειται άλλωστε για παίκτη που μπορεί να κάνει τη διαφορά.

TAGS ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ