ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ

Μαντζούκας: "Μόλις γύρισα από το σχολείο έμαθα ότι θα παίξω, ταράχτηκα"

Μαντζούκας: "Μόλις γύρισα από το σχολείο έμαθα ότι θα παίξω, ταράχτηκα"

Ο Λευτέρης Μαντζούκας πρώτα "έγραψε ιστορία" με τη φανέλα του Προμηθέα Πατρών, κι εν συνεχεία μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ για το γεγονός ότι... ταράχτηκε μόλις έμαθε ότι θα παίξει κόντρα στον Πανιώνιο (VIDEO).

Το παιχνίδι του Προμηθέα Πατρών με τον Πανιώνιο απέκτησε ιστορικό χαρακτήρα, για χάρη του Λευτέρη Μαντζούκα. Ο 15χρονος φόργουορντ "έγραψε" την πρώτη συμμετοχή του στη Stoiximan.gr Basket League, γεγονός που τον έφερε σε θέση να "απειλεί" το ρεκόρ του Γιώργου Παπαγιάννη.

Μπορεί να το... έχασε για ένα μήνα (και κάτι μέρες), αλλά αποτελεί πλέον τον νεότερο παίκτη στην ιστορία του πρωταθλήματος που σκοράρει . Τα κατάφερε με 2/2 βολές λίγο πριν από το φινάλε του αγώνα.

Εν συνεχεία, μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ για την ιστορική στιγμή, εξηγώντας αρχικά πως " ήταν πολύ ωραία εμπειρία, αλλά δεν σημαίνει τίποτα. Πρέπει να δουλέψω όσο πιο σκληρά μπορώ, απλά μου δίνει ένα κίνητρο αυτό. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόουτς που μου έδωσε την ευκαιρία, όλα ήταν πάρα πολύ ωραία".

Όταν ρωτήθηκε αν περίμενε να ζήσει σήμερα κάτι τέτοιο, απάντησε πως " να σας πω την αλήθεια δεν το ήξερα, την τελευταία στιγμή έμαθα ότι θα παίξω. Μόλις γύρισα από το σχολείο. Στην αρχή ταράχτηκα. Νόμιζα ότι θα κάνω κάποιο λάθος στην αρχή, αλλά όλα πήγαν μια χαρά. Είναι ο τρίτος μου χρόνος στην Πάτρα, όλα εδώ είναι πάρα πολύ ωραία. Είμαι από τα Γιάννενα. Πρότυπό μου είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, κάτι που πιστεύω ότι ισχύει για όλα τα παιδιά που ασχολούνται με το μπάσκετ".

Όσο για τις αντιδράσεις των γονιών του μόλις έμαθαν τα νέα; " Η μαμά μου όταν το έμαθε, τρελάθηκε. Μου είπε να είμαι ο εαυτός μου, να κάνω αυτό που μπορώ και να μην αγχωθώ", σχολίασε χαρακτηριστικά.

TAGS ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ