ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ

Γιόρτασε και παρουσιάστηκε ο Προμηθέας

Γιόρτασε και παρουσιάστηκε ο Προμηθέας

Ο Προμηθέας γιόρτασε την 30ετή πορεία του από την τρίτη κατηγορία της ΕΣΚΑΗ μέχρι την Basket League και παρουσίασε τη νέα ομάδα.

Ημέρας γιορτής ήταν η προχθεσινή για τον Προμηθέα Πάτρας. Την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου ο αχαϊκός σύλλογος γιόρτασε στο κέντρο «Ακρωτήρι» του Ρίο τη συμπλήρωση 30 ετών από την ίδρυση του και την πορεία του από τη Γ΄ ΕΣΚΑΗ έως τη Basket League. Παράλληλα, παρουσίασε και τη νέα, φιλόδοξη ομάδα του ενόψει του νέου πρωταθλήματος.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης παρουσιάστηκαν φωτογραφίες από το μακρινό και κοντινό παρελθόν, τιμήθηκαν οι άνθρωποι που «έτρεξαν» το σύλλογο τα πρώτα χρόνια (Νίκος Μπακρώζης, Βαγγέλης Παπαδόπουλος) και απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα στην κόρη του εκλιπόντος Κώστα Κουτρούλη.

Από τη δεύτερη γενιά του συλλόγου (1995-2006) τιμήθηκαν ο Ανδρέας Λάσκαρης (υπεύθυνος εκείνα τα χρόνια και ο αθλητής, που έχει αγωνιστεί τα περισσότερα χρόνια με την ασπρόμαυρη φανέλα του Προμηθέα) και ο Κώστας Κρεμμύδας, ηγετικό μέλος της ομάδας εκείνα τα χρόνια, ενώ από την ομάδα της περιόδου 2007-2013 τιμήθηκε και παρέλαβε σημερινή φανέλα της ομάδας με τ’ όνομα του γραμμένο ο πρώτος σκόρερ του Συλλόγου κατά την τελευταία θεαματική δεκαετία Θάνος Μενούνος.

Επίσης, τιμήθηκαν οι τρεις προπονητές του Προμηθέα όλα αυτά τα χρόνια: οι Γιάννης Κοτσώνης (2007-2010), Νίκος Καραγιάννης (2010-2011) και Κώστας Ντούβας (2011-2013), οι οποίοι παρέλαβαν τιμητικές πλακέτες από τον «Νουρέγιεφ» του ελληνικού μπάσκετ, Κώστα Πετρόπουλο.

Τέλος, από την ομάδα της τελευταίας τετραετίας (2013-2016) τιμήθηκε ο συνδετικός κρίκος των δύο περιόδων και μακροβιότερος αθλητής τα τελευταία χρόνια και αρχηγός την περσινή ιστορική χρονιά Γιάννης Χαμηλός, που παρέλαβε τη φανέλα του από τον ταμία της ΕΣΚΑ-Η κ. Δημήτρη Ρόζη.

Συν τοις άλλοις ο Προμηθέας τίμησε τον Μάκη Γιατρά, προπονητή των πρόσφατων ανόδων και νυν Γενικό Διευθυντή της ομάδας, αλλά και τα μέλη της Διοίκησης Παντελή Αθανασίου και Τάσο Χρυσανθόπουλο, τους παλιούς αθλητές Λουκά Λενάρδο, Κωνσταντίνο Κωνσταντινόπουλο και τον εικονολήπτη, σκηνοθέτη και παραγωγό των video της τελευταίας δεκαετίας Τάσο Ψάρρη.

Δείτε παρακάτω φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση:

Γιόρτασε και παρουσιάστηκε ο Προμηθέας
Γιόρτασε και παρουσιάστηκε ο Προμηθέας
Γιόρτασε και παρουσιάστηκε ο Προμηθέας
Γιόρτασε και παρουσιάστηκε ο Προμηθέας
Γιόρτασε και παρουσιάστηκε ο Προμηθέας
TAGS ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ