ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ

Γιατράς: "Είμαστε ηλίθιοι"

Γιατράς: "Είμαστε ηλίθιοι"

Ο Μάκης Γιατράς ήταν καυστικός στις δηλώσεις του μετά την ήττα του Προμηθέα από τον Κόροιβο για την 10η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League, καθώς έμεινε απογοητευμένος από την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα του.

Ο Προμηθέας Πατρών στην 10η "στροφή" της Stoiximan.gr Basket League δεν κατάφερε να φύγει με το διπλό από το κλειστό της Ήλιδας και ο Μάκης Γιατράς δεν έκρυψε τον προβληματισμό του για την ήττα της ομάδας του.

"Είναι φανερό από τα αποτελέσματα, ότι περνάμε μια κοιλιά. Το θέμα όμως είναι ότι έχουμε χάσει και τα τρία συνεχόμενα παιχνίδια, από αντιπάλους που δεν είναι καλύτεροι, θα έλεγα ισάξιους, με τον ίδιο τρόπο", είπε αρχικά ο προπονητής της ομάδας της Πάτρας στην κάμερα της ΕΡΤ, ο οποίος εν συνεχεία πρόσθεσε:

"Όταν λοιπόν, μια ομάδα με ξένους έμπειρους από το ελληνικό πρωτάθλημα και με επίσης έμπειρους και καλούς Έλληνες χάνει με τον ίδιο τρόπο, τότε το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι είμαστε ηλίθιοι".

Τέλος, ο Μάκης Γιατράς ανέφερε πως "συνεχίζουμε, κάναμε και μια αλλαγή που δεν ήταν για αγωνιστικούς λόγους, αφού ο Εβανς ήταν πρώτος σκόρερ και ριμπάουντερ της ομάδας, όμως, ο νέος παίκτης μας είχε κάνει ελάχιστες προπονήσεις και φυσιολογικά σήμερα δεν έδειξε πράγματα αφού κι εμείς δεν θέλαμε να στηρίξουμε πράγματα πάνω του τόσο νωρίς".

TAGS ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ