ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ

Γιατράς: "Είμαι σκασμένος, πουλήσαμε το παιχνίδι"

BASKET LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Προμηθέας βρέθηκε μία "ανάσα" από την... άλωση του ΣΕΦ και ο Μάκης Γιατράς εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εμφάνιση της ομάδας του, ενώ σημείωσε και τα λάθη που δεν της επέτρεψαν να πάρει μία ιστορική νίκη.

Ο Προμηθέας είχε τον Ολυμπιακό στα... σχοινιά στον δεύτερο αγώνα της ημιτελικής σειράς της Stoiximan, αλλά ηττήθηκε στις λεπτομέρειες και ο Μάκης Γιατράς σημείωσε την πολύ καλή εμφάνιση της ομάδας του, ενώ δεν έκρυψε την δυσαρέσκειά του για το γεγονός ότι αυτή εντέλει ηττήθηκε.

" Κάναμε μία καταπληκτική εμφάνιση και η ομάδα μου έδειξε για ποιο λόγο πήραμε την 3η θέση της κανονικής διάρκειας της Stoiximan.gr Basket League. Αδικήσαμε τον εαυτό μας στο πρώτο παιχνίδι. Μιλήσαμε με τα παιδιά, δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι άλλο. Έχουμε άριστη σχέση, είναι πολύ καλοί παίκτες. Βρεθήκαμε πίσω με 22 πόντους, αλλά περάσαμε μπροστά με 6 πόντους. Πιστεύω πως κάτι αξίζουμε. Είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένος με τον τρόπο που χάσαμε. Πιστεύω πως το παιχνίδι το πουλήσαμε. Δεν θα άλλαζε κάτι, αν νικούσαμε. Πάλι ο Ολυμπιακός θα περνούσε, απλά θα κάναμε μία νίκη που θα γραφόταν με χρυσά γράμματα στην ιστορία της ομάδας μας. Είμαστε στεναχωρημένοι και αυτό δείχνει πόσο πιστεύαμε στη νίκη. Θέλουμε να έρθει ο κόσμος την Τρίτη (29/5) στο γήπεδο", είπε αρχικά ο προπονητής της ομάδας της Πάτρας.

Επίσης, ο Μάκης Γιατράς ρωτήθηκε για το αν νιώθει συγκινημένος από την προσπάθεια της ομάδας του: " Δεν είμαι συγκινημένος. Είμαι σκασμένος. Δεν θέλω να πω πολλά λόγια. Νιώθω πως έχω αδειάσει. Κάναμε μία τεράστια προσπάθεια. Αξίζαμε να πάρουμε τη νίκη. Αν κερδίζαμε, θα ήταν καλό για το μπάσκετ. Δεν είμαι συγκινημένος, σκασμένος είμαι".

TAGS ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ