ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ

Φέρνει Λάνγκστον Χολ ο Προμηθέας

BASKET LEAGUE / ÊÏËÏÓÓÏÓ - ÁÅÊ
BASKET LEAGUE / ÊÏËÏÓÓÏÓ - ÁÅÊ EUROKINISSI

Ο Λάνγκστον Χολ έμεινε ελεύθερος από την Τσιμπόνα και μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα για να υπογράψει συμβόλαιο ενός χρόνου με τον Προμηθέα Πατρών.

Ο τραυματισμός του Τρέβορ Ρέλεφορντ υποχρέωσε τον Προμηθέα Πατρών να εντείνει τις προσπάθειές του για ενίσχυση. Και, κάπως έτσι, ήρθε στο προσκήνιο η περίπτωση του Λάνγκστον Χολ (26 χρονών, 1.93 μέτρα, γκαρντ), με τον οποίο οι Πατρινοί συμφώνησαν για συμβόλαιο ενός χρόνου.

Ο Αμερικανός γκαρντ έμεινε πρόσφατα ελεύθερος από την Τσιμπόνα και αναμένεται μέσα στην εβδομάδα στην Ελλάδα προκειμένου να ενταχθεί στον Προμηθέα. Αξίζει αναφερθεί ωστόσο ότι δεν θα πάρει την θέση του τραυματία Ρέλεφορντ, παρά θα συμπληρώσει την 6αδα των ξένων, αφού η ομάδα της Πάτρας είχε ξεκινήσει την σεζόν με 5 ξένους.

Ο Χολ επιστρέφει έτσι στην χώρα μας έπειτα από ένα... διάλειμμα μερικών μηνών. Κι αυτό γιατί την περσινή σεζόν ήταν συμπαίκτης του Ρέλεφορντ στον Κολοσσό Ρόδου, έχοντας 10.9 πόντους, 3.4 ριμπάουντ και 3.8 ασίστ μέσο όρο σε 29 λεπτά συμμετοχής.

TAGS ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ