ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ

Φαγιέ: "Η καλύτερη χρονιά της καριέρας μου"

Φαγιέ: "Η καλύτερη χρονιά της καριέρας μου"

Ο Μουχάμαντ Φαγιέ παραδέχθηκε πως φέτος ζει τις καλύτερες ημέρες της καριέρας του, ενώ δήλωσε έτοιμος να κάνει ό,τι χρειαστεί προκειμένου ο Προμηθέας Πάτρας να υπερασπιστεί στα playoffs την τρίτη θέση που κατέκτησε στη regular season.

Ο Μουχάμαντ Φαγιέ συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τη φανέλα του Προμηθέα Πάτρας, όντας ο MVP της προτελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος χάρη στην εξαιρετική εμφάνισή του στο ντέρμπι με το Λαύριο Megabolt. Ο 33χρονος φόργουορντ, που βρίσκεται εδώ και μια πενταετία στη χώρα μας (με ένα μικρό διάλειμμα) είχε 19 πόντους με 7/8 βολές, 3/5 δίποντα και 2/4 τρίποντα, 4 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 3 τάπες, 1 κλέψιμο και 1 κερδισμένο φάουλ στα 37'16'' που αγωνίστηκε.

Δικαιολογημένα λοιπόν αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της 25ης αγωνιστικής, δεδομένων των 28 βαθμών που συγκέντρωσε στο σύστημα αξιολόγησης. " Φέτος στον Προμηθέα ζω την καλύτερη χρονιά στην επαγγελματική καριέρα μου", επεσήμανε ο ίδιος ως εξήγηση για όσα σπουδαία κάνει στο "Δημήτρης Τόφαλος", για να προσθέσει αναφερόμενος στα playoffs πως " φυσικά και πιστεύω ότι μπορούμε να υπερασπιστούμε την τρίτη θέση της κανονικής περιόδου".

- Τι σημαίνει για σένα η ανάδειξη σου σε Stoiximan.gr MVP της αγωνιστικής για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν σε συνδυασμό με την εντός έδρας νίκη του Προμηθέα επί του Λαυρίου Megabolt;

" Η διάκρισή μου οφείλεται στους συμπαίκτες μου και στους προπονητές μου. Η νίκη ήταν προϊόν ομαδικής δουλειάς, το ίδιο και η ανάδειξή μου σε STOIXIMAN.GR MVP της 25ης αγωνιστικής. Αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία για εμένα είναι το αποτέλεσμα στο παιχνίδι με το Λαύριο, χάρη στο οποίο κατακτήσαμε την 3η θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Τι σημασία έχει, άλλωστε, για έναν παίκτη το να παίξει καλά σε έναν αγώνα και την ίδια ώρα να χάσει η ομάδα του; Είμαι υπερήφανος για τους συμπαίκτες μου, τον κόουτς και όλο το σταφ. Φέτος στον Προμηθέα ζω την καλύτερη χρονιά στην επαγγελματική μου καριέρα".

- Ο Προμηθέας τερμάτισε στην τρίτη θέση της κανονικής περιόδου της Stoiximan.gr Basket League, μπορεί να υπερασπιστεί το επίτευγμα του στα playoffs;

" Φυσικά και το πιστεύω. Ειλικρινά δεν βλέπω κάποιο εμπόδιο για να τα καταφέρουμε. Έχουμε καλή ψυχολογία, έχουμε το πλεονέκτημα έδρας και την στήριξή του κόσμου μας και πιστεύω πως όποια ομάδα και να βρούμε απέναντί μας στις μάχες των playoffs, μπορούμε να την ξεπεράσουμε".

- Ποιο είναι το "μυστικό" της μέχρι τώρα απόλυτα επιτυχημένης πορείας της ομάδας της Πάτρας;

" Το ομαδικό και οικογενειακό πνεύμα που έχει η ομάδα μας. Παίζουμε ο ένας για τον άλλον, έχουμε ρόλους μέσα στο παρκέ και ο κάθε παίκτης εμπιστεύεται τον συμπαίκτη του. Φέτος κάναμε τη δουλειά όλοι μαζί και θα την τελειώσουμε και όλοι μαζί".

TAGS ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ