ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ

Φαγέ: "Στόχος του Προμηθέα είναι να μπει στα πλέι-οφ"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ - ΛΑΥΡΙΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ - ΛΑΥΡΙΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Μιλώντας στη Media Day του Προμηθέα ο Μοχάμεντ Φαγέ ήταν ξεκάθαρος για τους στόχους της ομάδας, τονίζοντας ότι είναι η είσοδος στα πλέι-οφ της Stoiximan.gr Basket League.

Την περσινή σεζόν ο Προμηθέας τερμάτισε στην 9η θέση της Stoiximan.gr Basket League, χάνοντας στο φινάλε την ευκαιρία να αγωνιστεί στα πλέι-οφ. Φέτος ωστόσο η ομάδα της Πάτρας θέλει να μπει στην πρώτη 8αδα, κάτι που φάνηκε και στις δηλώσεις του Μοχάμεντ Φαγέ στη Media Day του συλλόγου.

Ο Σενεγαλέζος φόργουορντ ήταν αρκετά ξεκάθαρος στην τοποθέτησή του, δηλώνοντας χαρακτηριστικά: " Η φετινή ομάδα διαθέτει πολύ ταλέντο. Είμαι ενθουσιασμένος που θα αγωνιστώ και φέτος στην Πάτρα. Ο στόχος μας είναι να μπούμε στα πλέι-οφ. Θέλουμε να κάνουμε κάτι καλύτερο σε σχέση με την περσινή σεζόν". Ο Φαγέ μάλιστα είχε να πει κάτι και για την πόλη της Πάτρας: " Είναι μια υπέροχη πόλη. Ο κόσμος εδώ είναι πολύ φιλικός. Οπου κι αν πάω όλοι με αναγνωρίζουν και με χαιρετούν. Θέλουμε τους φίλους μας και φέτος στο πλευρό μας να αποτελέσουν τον 6ο παίκτη της ομάδας μας".

Ο αρχηγός της ομάδας, Νίκος Γκίκας, δήλωσε από την πλευρά του: " Θέλουμε να πρωταγωνιστήσουμε, να παίξουμε όμορφο μπάσκετ, ευχαριστώντας τους εαυτούς μας και τους φίλους μας και να διεκδικούμε τη νίκη σε κάθε παιχνίδι, ανεξάρτητα από το ποιος είναι ο αντίπαλος. Ο Προμηθέας είναι μια μεγάλη «οικογένεια». Αυτό είναι το μυστικό της επιτυχίας των τελευταίων χρόνων, το οποίο έχει φέρει την ομάδα εδώ που την έχει φέρει. Θέλω να απευθύνω κάλεσμα στους πατρινούς φιλάθλους να μας στηρίξουν και φέτος, αποτελώντας τον 6ο παίκτη μας".

Το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Μίλαν Μιλόσεβιτς, μίλησε επίσης για τον στόχο της εισόδου στα πλέι-οφ: " Υπόσχομαι στους φίλους της ομάδας ότι θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Οι στόχοι μου ταυτίζονται με τους στόχους της ομάδας. Θέλουμε μια θέση στα πλέι-οφ της Stoiximan.gr Basket League. Μου άρεσε το πρότζεκτ του Προμηθέα είδα δίψα για διάκριση, είδα φιλοδοξία, είδα όρεξη για δουλειά. Οι άνθρωποι της ομάδας θέλουν να αναπτυχθεί κι άλλο ο Προμηθέας και να φτάσει ακόμη πιο ψηλά. Αυτό ήταν ένα έξτρα κίνητρο και για εμένα".

TAGS ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ