ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ

Επίθεση στην αποστολή του Προμηθέα Πατρών

BASKET LEAGUE / ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ - ΟΣΦΠ (ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
BASKET LEAGUE / ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ - ΟΣΦΠ (ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Με τους χειρότερους οιωνούς ξεκίνησε ο τελικός παραμονής ανάμεσα σε Κόροιβο και Προμηθέα Πατρών, αφού οπαδοί των γηπεδούχων επιτέθηκαν στην αποστολή της ομάδας του Βαγγέλη Αγγέλου κατά την άφιξή της στο γήπεδο.

Το ντέρμπι παραμονής του Κοροίβου με τον Προμηθέα Πατρών ξεκίνησε πολύ πριν το τζάμπολ της αναμέτρησης, λόγω επεισοδίων μικρής έκτασης που έγιναν κατά την άφιξη της αποστολής των φιλοξενούμενων στο γήπεδο.

Υπήρχαν άτομα που περίμεναν τους παίκτες του Βαγγέλη Αγγέλου έξω από το γήπεδο, με την επίθεση να ξεκινά μόλις έγινε αντιληπτό το πούλμαν των φιλοξενούμενων. Οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν δεν αποτελούν διαφήμιση για το πρωτάθλημα, με τους ξένους παίκτες του Προμηθέα Πατρών να προσπαθούν να αντιληφθούν τι γινόταν, αφού είναι... άμαθοι σε τέτοιες καταστάσεις. Από την άλλη, οι γηγενείς προσπάθησαν να τους ηρεμήσουν, εξηγώντας τους πως έχει η κατάσταση.

Η ένταση παραλίγο να γενικευτεί, όταν ενεπλάκησαν ακόμη και φίλοι των δύο ομάδων, με την παρέμβαση της Αστυνομίας να είναι άμεση και να "σβήνει" τη φωτιά. Όπως έλεγαν από τον Προμηθέα Πατρών πάντως, δεν πρόκειται να τοποθετηθούν ακόμη. Θα περιμένουν να ολοκληρωθεί η αναμέτρηση κι εν συνεχεία θα μιλήσουν επίσημα για όσα συνέβησαν.

Το τζάμπολ του αγώνα δεν πρόκειται πάντως να ξεκινήσει με καθυστέρηση, αφού οι παίκτες βγήκαν κανονικά για προθέρμανση.

TAGS ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ