ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ

Εν αναμονή εξετάσεων για Ρέλεφορντ

BASKET LEAGUE / ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ - ΓΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΦΑΡΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ - ΓΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΦΑΡΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Τρέβορ Ρέλεφορντ δεν χρησιμοποιήθηκε από τον Μάκη Γιατρά στη νίκη επί του ΓΣΛ (91-80) λόγω ενός προβλήματος τραυματισμού που αντιμετωπίζει. Τη Δευτέρα (16/10) θα επανεκτιμηθεί η κατάσταση του.

Ο Προμηθέας Πατρών πήρε την εντός έδρας νίκη απέναντι στον ΓΣΛ , συνδυάζοντας θέαμα και ουσία στο "Δημήτρης Τόφαλος". Η ομάδα του Μάκη Γιατρά δεν δυσκολεύτηκε απέναντι στους "πράσινους", παρά το γεγονός πως παρατάχθηκε δίχως ένα από τα πλέον βασικά στελέχη της: τον Τρέβορ Ρέλεφορντ.

Ο νεοαποκτηθείς γκαρντ δηλώθηκε στη δωδεκάδα της πατρινής ομάδας, αλλά δεν χρησιμοποιήθηκε λόγω ενός προβλήματος τραυματισμού που αποκόμισε ως... ενθύμιο από την προπόνηση της Παρασκευής (13/10). " Ο Τρέβορ είχε έναν τραυματισμό και δεν μπόρεσε να μας βοηθήσει σήμερα, όμως τα υπόλοιπα παιδιά ανταποκρίθηκαν", δήλωσε λακωνικά ο προπονητής του Προμηθέα Πατρών σε σχετική ερώτηση που του έγινε μετά το τέλος της σημερινής αναμέτρησης.

Η ουσία είναι πως το ιατρικό επιτελείο του Προμηθέα Πατρών θα επανεξετάσει την κατάσταση του άτυχου αθλητή τη Δευτέρα (16/10) και κατόπιν τούτου θα αποφασιστεί αν θα προστεθεί παίκτης στο ρόστερ ή η ομάδα θα συνεχίσει με την υπάρχουσα σύνθεση. Κάτι που θα εξαρτηθεί εν πολλοίς από το διάστημα απουσίας του 25χρονου γκαρντ, αφού αν μείνει εκτός δράσης για περισσότερο από τρεις εβδομάδες θεωρείται δεδομένο πως θα γίνει κίνηση ενίσχυσης.

Έτσι κι αλλιώς, στο υπάρχον ρόστερ υπάρχουν μόλις πέντε ξένοι, πράγμα που σημαίνει πως υπάρχει η δυνατότητα ένταξης ενός ακόμη.

TAGS ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ