ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ

Έλις... διαρκείας στον Προμηθέα

BASKET LEAGUE / ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ - ΛΑΥΡΙΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ - ΛΑΥΡΙΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Νέο μονοετές συμβόλαιο υπέγραψε με τον Προμηθέα ο Οκτάβιους Έλις, εξαργυρώνοντας τις πολύ καλές του εμφανίσεις στην Stoiximan.gr Basket League.

Αποτέλεσε έναν από τους παίκτες-κλειδιά, συνεισφέροντας τα μέγιστα στην πορεία του Προμηθέα προς την 4η θέση. Ο λόγος για τον Οκτάβιους Έλις, ο οποίος κέρδισε με το... σπαθί του μία θέση στο ρόστερ της νέας σεζόν στην ομάδα της Πάτρας, που αναγνώρισε με πράξεις την προσφορά του 25χρονου Αμερικανού σέντερ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η ΚΑΕ Προμηθέας Πάτρας ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Octavius Ellis. Ο 25χρονος αθλητής, που πρωταγωνίστησε με τη φανέλα του Προμηθέα στην Stoiximan.gr Basket League κατά την αγωνιστική περίοδο 2017-18, βοηθώντας την ομάδα να τερματίσει 4η και να εξασφαλίσει την έξοδό της στην Ευρώπη, θα παραμείνει στην οικογένεια του Προμηθέα για 2η χρονιά.

Ο Έλλις αγωνίστηκε σε 17 παιχνίδια, σκοράροντας 7,65 πόντους ανά αγώνα, ενώ ήταν (κατά μέσο όρο) ο 2οςριμπάουντερ (5,2), ο 1ος σε κοψίματα (0,9) και ο 4ος σε συνολική αξιολόγηση (11,1) παίκτης της ομάδας".

TAGS ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ