ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ

Δανεικός στο Παγκράτι ο Σκούφης

Δανεικός στο Παγκράτι ο Σκούφης

Μετά την επικείμενη μεταγραφή του Βίκτορ Σάδα, ο Προμηθέας Πατρών έχει "γεμίσει" στην περιφέρεια, με αποτέλεσμα να προχωρά στον δανεισμό του Ανδρέα Σκούφη στο Παγκράτι, για τον επόμενο χρόνο.

Βρισκόμαστε στο "παρά πέντε" της έναρξης του πρωταθλήματος στην Basket League, αλλά ο Προμηθέας Πατρών δείχνει κάτι παραπάνω από δραστήριος σε ό,τι αφορά τις προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ του. Η ομάδα του Νίκου Βετούλα περιμένει την οριστικοποίηση της μεταγραφής του Βίκτορ Σάδα , την ίδια ώρα που λέει -προσωρινά- "αντίο" στον Ανδρέα Σκούφη.

Ο 19χρονος πλεϊμέικερ, που δεσμεύεται με πολυετές συμβόλαιο με τον πατρινό σύλλογο, δεν χωρά στην περιφερειακή γραμμή των νεοφώτιστων, με αποτέλεσμα να προωθείται η ιδέα του δανεισμού του προκειμένου να πάρει χρόνο συμμετοχής. Το Παγκράτι εμφανίστηκε άμεσα στο προσκήνιο, αναζητώντας μια ακόμη λύση για το "1", με τις ομάδες να συμφωνούν με συνοπτικές διαδικασίες στη μετακόμιση του παίκτη από την Πάτρα στην Αθήνα.

Έτσι, αναμένεται να ενισχύσει τους "ροσονέρι" στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας με σκοπό να βελτιωθεί ατομικά και να πάρει περισσότερα λεπτά συμμετοχής ώστε να είναι πιο έτοιμος να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις της Basket League την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

UPDATE: Λίγη ώρα μετά τη δημοσίευση του ρεπορτάζ, ο Προμηθέας Πατρών ανακοίνωσε επίσημα την παραχώρηση του Ανδρέα Σκούφη στο Παγκράτι. " Η ΚΑΕ Προμηθέας Πάτρας ανακοινώνει την παραχώρηση του Ανδρέα Σκούφη με δανεισμό για ένα χρόνο στον Α.Ο. Παγκρατίου", αναφέρει η ανακοίνωση των νεοφώτιστων.

TAGS ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ