ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ

Από τη selfie με τον Ντουράντ, στον Προμηθέα

Από τη selfie με τον Ντουράντ, στον Προμηθέα

Η Κριστέλ Βουρνά μιλάει στο Sport24.gr για τη εμπειρία των Ολυμπιακών Αγώνων στο Ρίο ντε Τζανέιρο, τον συνδυασμό μπάσκετ - κολύμβησης και τη... selfie με τον Κέβιν Ντουράντ στο Ολυμπιακό Χωριό (PHOTOS)!

Η Κριστέλ Βουρνά βίωσε, εν τέλει, την εμπειρία της συμμετοχής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο, μολονότι το ταξίδι στη Βραζιλία ήταν περιπετειώδες. Βλέπετε, η FINA, με ενημέρωσή της προς την ΚΟΕ, απολογήθηκε για το αρχικό... λάθος να συμπεριλάβει στους Αγώνες την Πατρινή κολυμβήτρια του Εθνικού.

Ο λόγος ήταν πως δεν μπορεί κάποια χώρα να στείλει δεύτερο αθλητή στο ίδιο αγώνισμα με όριο Β', όταν υπάρχει κάποιος άλλος με όριο Α'. Στην περίπτωση της Ελλάδας, το όριο Α' είχε πιάσει η έτερη πρωταθλήτρια, Άννα Ντουντουνάκη. Εν τέλει η Βουρνά ταξίδεψε στη Βραζιλία μετά από απόφαση που πήραν από κοινού ΔΟΕ και FINA, ενώ έμεινε εκτός ημιτελικών των 100μ. πεταλούδα .

Στο μεταξύ, ο Προμηθέας Πατρών ανακοίνωσε σήμερα (25/8) την έναρξη της συνεργασίας του με την Ελληνίδα πρωταθλήτρια, η οποία θα είναι η διατροφολόγος της ανδρικής ομάδας και των τμημάτων υποδομής των Αχαιών που θα αγωνιστούν για πρώτη φορά στην Basket League.

Όλοι έπεσαν πάνω στους Αμερικανούς

Η πιο... πρόσφατη επαφή της Βουρνά με το μπάσκετ έγινε κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων, αφού η selfie με τον Κέβιν Ντουράντ έγινε viral . "Ήμασταν στο εστιατόριο του Ολυμπιακού Χωριού, όταν είδαμε την αποστολή της ομάδας μπάσκετ των ΗΠΑ να έρχεται προς το μέρος μας. Ο Ντουράντ είναι ο αγαπημένος παίκτης του αδελφού μου, κι έτσι δεν χάσαμε την ευκαιρία! Δεν προλάβαμε να πούμε κάτι αφού όλοι έπεσαν πάνω στους Αμερικανούς για μια φωτογραφία! Δεν είδαμε ξανά τους παίκτες της Team USA από κοντά, επομένως ήμασταν στο σωστό σημείο, τη σωστή στιγμή (γέλια)".

Related content Πως βίωσε η ίδια την εμπειρία της συμμετοχής στο κορυφαίο αθλητικό τουρνουά του πλανήτη παρά το γεγονός ότι η παρουσία της στο Ρίο πέρασε από... χίλια κύματα; "Ήταν πολύ όμορφη εμπειρία, το χάρηκα πολύ και προσπάθησα να το ευχαριστηθώ όσο το δυνατόν περισσότερο. Ήθελα, πραγματικά, να κάνω μια αξιοπρεπή εμφάνιση έπειτα από όσα προηγήθηκαν. Το φοβόμουν λίγο, όμως προσπάθησα να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου. Το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που ήθελα, όμως ήμουν εκεί και αυτό αρκούσε!".

Είχα αδειάσει ψυχολογικά

Πόσο επηρεάστηκε από το αρχικό "Συγγνώμη λάθος" της FINA μέχρι την οριστικοποίηση της παρουσίας της στους Ολυμπιακούς Αγώνες. "Ό,τι προηγήθηκε με τη συμμετοχή μου με... έριξε πολύ. Με επηρέασε ψυχολογικά αλλά και σωματικά, αφού έχασα κάποιες προπονήσεις. Είχα αδειάσει ψυχολογικά, ήμουν αρκετά εκνευρισμένη αφού δεν μπορούσα να διανοηθώ ό,τι είχε γίνει και να συμβιβαστώ με τα λάθη κάποιων!".

Related content Φέτος η Κριστέλ Βουρνά θα συνδυάζει τις πισίνες με τα παρκέ, αφού επισημοποιήθηκε η συνεργασία της με τον Προμηθέα Πατρών που θέλει να σταθεί αξιοπρεπώς στα σαλόνια της Basket League. "Μίλησα με τους ανθρώπους της ομάδας, τους γνωρίζω χρόνια και ξέρω ότι υπάρχει σεβασμός, αλληλοεκτίμηση και καλή συνεργασία. Ο Προμηθέας είναι μια φερέγγυα και οργανωμένη ομάδα ενώ οι προπονητές είναι πολύ συνεργάσιμοι. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και σε αυτό το επίπεδο. Θα έχει πολύ ενδιαφέρον για εμένα".

TAGS ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ