ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ

Ανοιχτή κάθε Τρίτη η προπόνηση του Προμηθέα

Ανοιχτή κάθε Τρίτη η προπόνηση του Προμηθέα
EUROKINISSI

Σε μία πρωτοπορειακή κίνηση προχώρησε ο Προμηθέας Πατρών, καθώς -όπως έγινε επίσημα γνωστό- στο εξής η προπόνηση της Τρίτης θα είναι ανοιχτή για το κοινό.

Ο Προμηθέας έχει ξεκινήσει με 3/3 στη Stoiximan.gr Basket League κι από εδώ και στο εξής, οι φίλοι της ομάδας θα μπορούν κάθε εβδομάδα να έρχονται σε επαφή με τους παίκτες, καθώς η προπόνηση της Τρίτης θα είναι ανοιχτή για το κοινό.

Αναλυτικά:

" Οι φίλαθλοι της ομάδας του Προμηθέα Πάτρας θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθούν την απογευματινή προπόνηση του Προμηθέα κάθε Τρίτη (17:00-20:00), καθώς η Διοίκηση και ο προπονητής της ομάδας, Μάκης Γιατράς, αποφάσισαν οι προπονήσεις της ομάδας να είναι ανοιχτές στο κοινό κάθε Τρίτη, αρχής γενομένης από αύριο 24/10. Μάλιστα, μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης (γύρω στις 8 παρά τέταρτο) οι φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να έρχονται σε επαφή με τους αγαπημένους τους παίκτες, θέτοντάς τους ερωτήσεις, συζητώντας για την ομάδα και την προετοιμασία ενόψει του ερχόμενου αγώνα, ενώ θα υπάρχει η δυνατότητα για φωτογραφίες και αυτόγραφα".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ