ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ

Αισιοδοξία για Κάρτερ, επαφή με Τσιάρα

Αισιοδοξία για Κάρτερ, επαφή με Τσιάρα

Ο Προμηθέας Πατρών στοχεύει στην απόκτηση του Μαρκ Αντόνιο Κάρτερ, την ώρα που διατηρεί τις επαφές του τόσο με τον Ζήση Σαρικόπουλο όσο και με τον Γιώργο Τσιάρα.

Μπορεί να προβιβάστηκε στην Basket League για πρώτη φορά στην ιστορία του, αλλά μεταγραφικά κινείται με τη λογική έμπειρης ομάδας. Ο Προμηθέας Πατρών καταστρώνει τα πλάνα του εν όψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, έχοντας βάλει στο "στόχαστρο" παίκτες που ξέρουν καλά τα του ελληνικού πρωταθλήματος.

Γι αυτό έχουν θέσει ως πρώτη προτεραιότητα την απόκτηση των Μαρκ Αντόνιο Κάρτερ και Μουχάμαντ Φαγιέ. Ο πρώτος αποχώρησε από την ΑΕΚ, στην οποία δεν κατάφερε να δείξει καλό πρόσωπο ως επί το πλείστον, με τον Νίκο Βετούλα πάντως να τον θεωρεί ιδανικό γι αυτό που έχει στο μυαλό του για τους νεοφώτιστους. Όσον αφορά τον δεύτερο, ο 30χρονος πάουερ φόργουορντ έχει αγωνιστεί στη χώρα μας με τα χρώματα του Ικάρου Καλλιθέας (2012-'13), του Πανελευσινιακού (2013-'14) και του Ρεθύμνου (2014-'15), έχοντας εξαιρετική παρουσία. Πέρσι αγωνίστηκε στη Βαρέζε, όπου όμως δεν κατάφερε να έχει ανάλογη συνέχεια.

Από εκεί και πέρα, το όνομα του Γιώργου Τσιάρα έχει έρθει εσχάτως στο προσκήνιο. Οι νεοφώτιστοι έχουν ξεχωρίσει την περίπτωσή του σε ό,τι αφορά τη θέση "4" πιστεύοντας πως θα δημιουργήσει ιδανικό δίδυμο με τον Μουχάμαντ Φαγιέ.

Τέλος, όσον αφορά τον Ζήση Σαρικόπουλο, τα δεδομένα δεν έχουν αλλάξει σε μεγάλο βαθμό, με τον 26χρονο σέντερ να δεσμεύεται μεν με συμβόλαιο για δύο ακόμη χρόνια με την ΑΕΚ, αλλά αυτό να μην σημαίνει πως δεν υπάρχει στον ορίζοντα η πιθανότητα να το "σπάσει" προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα της αρεσκείας του.

TAGS ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ