ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ

Αγγέλου, ο επικρατέστερος για Προμηθέα Πατρών

Αγγέλου, ο επικρατέστερος για Προμηθέα Πατρών
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Βαγγέλης Αγγέλου είναι ο πρώτος επιλαχών για να διαδεχθεί τον Νίκο Βετούλα στον πάγκο του Προμηθέα Πατρών. Εξετάστηκε, αλλά έχασε γρήγορα έδαφος η περίπτωση του Γιάννη Χριστόπουλου.

Η ήττα από την Κύμη Seajets έφερε εξελίξεις στον Προμηθέα Πατρών, ο οποίος το μεσημέρι της Κυριακής (18/12) ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας του με τον Νίκο Βετούλα .

Ο Πατρινός τεχνικός αποχώρησε από τον πάγκο των νεοφώτιστων μετρώντας τέσσερις νίκες και εφτά ήττες, με τον Βαγγέλη Λιόλιο να αναζητά τον διάδοχό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, ο πρώτος επιλαχών για να αναλάβει τα ηνία του Προμηθέα Πατρών είναι ο Βαγγέλης Αγγέλου. Ο πρώην προπονητής του Άρη είναι διαθέσιμος στην αγορά από το καλοκαίρι, οπότε κι αποχώρησε από το τεχνικό επιτελείο της Αναντολού Εφές, μετά το "διαζύγιο" με τον Ντούσαν Ίβκοβιτς. Οι "μελανόλευκοι" έχουν ήδη ενημερώσει την πλευρά του για το ενδιαφέρον που υπάρχει προς το πρόσωπό του, προσδοκώντας σε συμφωνία εντός των επόμενων ημερών προκειμένου να πιάσει άμεσα δουλειά και να καθοδηγήσει την ομάδα στο εκτός έδρας παιχνίδι που ακολουθεί με τον Ολυμπιακό (26/12, 18:00).

Το δεύτερο όνομα στη λίστα είναι αυτό του Γιάννη Χριστόπουλου, δίχως όμως να συγκεντρώνει αυτή τη στιγμή πολλές πιθανότητες προς υλοποίηση. Στον Προμηθέα Πατρών θέλουν άλλωστε να κάνουν ό,τι μπορούν για να πείσουν τον Βαγγέλη Αγγέλου να αναλάβει τις τύχες της ομάδας για το υπόλοιπο της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

TAGS ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ