ΠΑΡΤΙΖΑΝ

Τζόκοβιτς vs. Τρόιτσκι και στο μπάσκετ!

Τζόκοβιτς vs. Τρόιτσκι και στο μπάσκετ!

Την Κυριακή (1/3), στις πρώτες θέσεις της Hala Pionir κάθισαν οι Νόβακ Τζόκοβιτς και Βίκτορ Τρόιτσκι, οι οποίοι μετέφεραν την "αντιπαλότητα" τους, σε γήπεδο μπάσκετ (video).

Η αγάπη του Νόβακ Τζόκοβιτς για το μπάσκετ, είναι γνωστή. Και την επιβεβαιώνει κάθε φορά που βρίσκεται στο Βελιγράδι. Γνωστός φαν της Ερυθρού Αστέρα, φυσικά δεν έχασε την ευκαιρία να παρακολουθήσει το ματς με την Παρτίζαν, για την 23η αγωνιστική της Αδριατικής λίγκας. Η ομάδα του Βουγιόσεβιτς επικράτησε 77-63 και υποχρέωσε τους "αιώνιους" αντιπάλους στη δεύτερη ήττα της σεζόν. Αν κάθισε να σκάσει ο άνθρωπος που κρατά το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης στο τένις;

" Είμαι φαν του Ερυθρού Αστέρα, όλη μου τη ζωή, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως μισώ την Παρτίζαν. Τουναντίον, στηρίζω αυτήν την ομάδα σε όλα της τα ματς, πέραν εκείνων που δίνει με τον Ερυθρό. Μη ξεχνάτε ότι έπαιζα τένις στην Παρτίζαν, οπότε πραγματικά δεν έχω κανένα πρόβλημα".

Ποιος ενδεχομένως, να είχε πρόβλημα; Ο κύριος που ήταν δίπλα του, ονόματι Βίκτορ Τρόιτσκι. " Ο Νόβακ είναι ο λόγος που είμαι σήμερα (την Κυριακή) εδώ. Με έπεισε να έλθω. Η αλήθεια βέβαια, είναι πως δεν δυσκολεύτηκε (γελάει). Η ατμόσφαιρα είναι υπέροχη, όπως πάντα. Πραγματικά λατρεύω να βλέπω τα ντέρμπι και φυσικά να στηρίζω την Παρτίζαν". Ο Τζόκοβιτς κατέληξε στο ότι " δεν υπήρχε περίπτωση να έχω την ευκαιρία να ζήσω αυτήν την ατμόσφαιρα που έχουν τα ντέρμπι στη Σερβία και να μη το κάνω. Όλοι εδώ είμαστε φίλαθλοι και η ατμόσφαιρα ήταν εκπληκτική. Η βία δεν είχε καμία θέση".

TAGS ΠΑΡΤΙΖΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ