ΠΑΡΤΙΖΑΝ

Πωλητήριο στην Παρτίζαν!

Πωλητήριο στην Παρτίζαν!

Ο Σάσα Ντανίλοβιτς μίλησε για την επομένη μέρα της Παρτίζαν, τόνισε ότι η συμμετοχή στο EuroCup είναι πολυτέλεια για τους Σέρβους και ξεκαθάρισε ότι η πώληση παικτών είναι ο μοναδικός τρόπος ώστε ο οργανισμός να ανακάμψει!

Ο αποκλεισμός της Παρτίζαν από τον τελικό της Αδριατικής Λίγκας την αφήνει εκτός της Euroleague και οι Σέρβοι καλούνται να συμβιβαστούν με τα νέα δεδομένα.

Ο πρόεδρος του οργανισμού, Σάσα Ντανίλοβιτς, μίλησε στην Zurnal.rs για την επόμενη μέρα των Σέρβων, τονίζοντας χαρακτηριστικά: ''Έπειτα από σχεδόν 14 χρόνια ίσως έφτασε η στιγμή να αλλάξουν κάποια πράγματα και να ξεκινήσουμε από την αρχή. Είναι πολύ νωρίς ακόμα ώστε να μιλάμε για ενδεχόμενες αλλαγές όμως θα εξετάσουμε το ζήτημα στο τέλος της σεζόν.

Σε κάθε περίπτωση, την επόμενη σεζόν θα είμαστε συγκεντρωμένοι στην Αδριατική Λίγκα που οδηγεί στην Euroleague. Η συμμετοχή στο EuroCup έχει τεράστιο κόστος και δεν είμαστε στην κατάσταση που θα μας επιτρέψει να τι αντέξουμε''.

Εν συνεχεία, ο ιθύνων νους της Παρτίζαν μίλησε για τα τεράστια χρέη που έχουν συσσωρευτεί και εξήγησε ότι ο μοναδικός τρόπος ώστε το κλαμπ να ανακάμψει είναι η πώληση παικτών: ''Έχουμε μεγάλος χρέος απέναντι σε κάποιους παίκτες και σε ανθρώπους που δουλεύουν στην Παρτίζαν. Ο μόνος τρόπος για να καλύψουμε παλαιότερες οφειλές είναι να πουλήσουμε κάποιους παίκτες. Ειλικρινά πιστεύω ότι αυτός είναι ο μόνος τρόπος ώστε η Παρτίζαν να κάνει ένα νέο ξεκίνημα''.

Μένει να αποδειχθεί, λοιπόν, αν οι Βέστερμαν, Μπογκντάνοβιτς, Λοβέρν και Μπέρτανς θα συνεχίσουν να αγωνίζονται και του χρόνου στην Παρτίζαν.

TAGS ΠΑΡΤΙΖΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ