ΠΑΡΤΙΖΑΝ

Ο Πέκοβιτς μιλάει με Παρτιζάν

Ο Πέκοβιτς μιλάει με Παρτιζάν

Σε συζητήσεις με την Παρτιζάν βρίσκεται ο Νίκολα Πέκοβιτς προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στον σύλλογο του Βελιγραδίου...

Ο Μαυροβούνιος σέντερ, Νίκολα Πέκοβιτς βρίσκεται σε επαφή με τους ιθύνοντες της Παρτιζάν για το ενδεχόμενο να φορέσει τα "ασπρόμαυρα" του συλλόγου την καινούρια σεζόν!

Για την ακρίβεια σύμφωνα με την "sportando.net", το λοκ άουτ του ΝΒΑ, έχει αναγκάσει τον διεθνή σέντερ να ψάχνει ομάδα στην Ευρώπη για να συνεχίσει την καριέρα του και η Παρτιζάν αποτελεί αναμφισβήτητα μία καλή επιλογή για τον Πέκοβιτς, με τις συζητήσεις πάντως να βρίσκονται σε πρώιμο στάδιο σύμφωνα με τους Ιταλούς.

Την περασμένη σεζόν ο Νίκολα Πέκοβιτς αγωνιζόταν στο ΝΒΑ με την φανέλα της Μινεσότα, έχοντας 5.5 πόντους και 3 ριμπάουντ ανά ματς σε 55 αγώνες.

Κατά το παρελθόν ο Πέκοβιτς έχει αγωνιστεί στην Άτλας, στην Παρτιζάν, στον Παναθηναϊκό αλλά και στη Μινεσότα από πλευράς ΝΒΑ. Στην καριέρα του έχει κατακτήσει 3 πρωταθλήματα Σερβίας, 2 τίτλους Αδριατικής λίγκας, ένα κύπελλο Σερβίας, ένα πρωτάθλημα Ελλάδας, 2 πρωταθλήματα Ελλάδας και μία Ευρωλίγκα.

Εκτός των προαναφερθέντων πρέπει να ειπωθεί ότι ο Μαυροβούνιος σέντερ είναι και διεθνής με την Εθνική της χώρας του, αρχικά με την Εθνική Σερβίας-Μαυροβουνίου και αργότερα, μετά τη διάσπαση, με την Εθνική Μαυροβουνίου.

TAGS ΠΑΡΤΙΖΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ