ΠΑΡΤΙΖΑΝ

Δεν υπάρχει θέμα ΜακΚάλεμπ

Δεν υπάρχει θέμα ΜακΚάλεμπ

Η Παρτίζαν ζει τη χειρότερη εκκίνηση της πρόσφατης ιστορίας της και το βέβαιο είναι ότι θέλει ενίσχυση, όπως είναι πραγματικότητα ότι δεν έχει χρήματα. Άρα, το θέμα του Μπο ΜακΚάλεμπ δεν υπάρχει. Τι λέει ο Βουγιόσεβιτς.

Δεν συνηθίζει να σχολιάζει πράγματα που δεν είναι επίσημα. Επειδή όμως, το θέμα με το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Παρτίζαν για τον Μπο ΜακΚάλεμπ πήρε τεράστιες διαστάσεις, ο Ντούσκο Βουγιόσεβιτς δέχθηκε να πει κάτι. Τι; "Δεν μπορώ να ελέγξω αυτά που γράφουν τα ΜΜΕ και είναι πράγματα με τα οποία δεν έχουμε καν ασχοληθεί. Το μόνο που μπορώ να ελέγξω είναι τι κάνω εγώ.".

Ομολόγησε ότι η ομάδα του έχει πρόβλημα στον "άσο", πριν τονίσει ότι ο Τέπιτς δεν είναι "καθαρό" πόιντ γκαρντ και άρα τζάμπ τον βρίζει ο κόσμος. Σε κάθε περίπτωση "για όποιον παίκτη δεν παίζει καλά, την ευθύνη τη φέρω εγώ", εξήγησε ο Μαυροβούνιος κόουτς, για να καταλήξει " έχουμε ένα πρόβλημα και πρέπει να το λύσουμε όσο καλύτερα μπορούμε. Όχι γιατί δεχόμαστε την πίεση του κόσμου. Το χειρότερο που θα μπορούσαμε να κάνουμε, είναι μια νευρική κίνηση που δεν θα συμφωνεί με τη στρατηγική και τη νοοτροπία μας. Δεν θα την κάνουμε. Αν φέρουμε κάποιον παίκτη, δεν θα είναι ο οποιοσδήποτε, αλλά αυτός που θα μας κάνει".

TAGS ΠΑΡΤΙΖΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ