ΠΑΡΤΙΖΑΝ

Αντιπρόεδρος στην Παρτίζαν ο Βούγιανιτς!

Αντιπρόεδρος στην Παρτίζαν ο Βούγιανιτς!

Ο άλλοτε γκαρντ του Παναθηναϊκού και του Πανιώνιου, Μίλος Βούγιανιτς θα αναλάβει χρέη αντιπροέδρου στην Παρτίζαν, ως άμεσος συνεργάτης του Νίκολα Πέκοβιτς!

Ο Μίλος Βούγιανιτς αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ στην Euroleague με την Παρτίζαν το 2003 κι εν συνεχεία αγωνίστηκε στην Μπολόνια, την Μπαρτσελόνα, τον Παναθηναϊκό, την ΤΣΣΚΑ, την Εφές και τον Πανιώνιο πριν ολοκληρώσει άδοξα την καριέρα του στα 31 του χρόνια, όταν υπέστη συντριπτικό κάταγμα κνήμης-περόνης φορώντας τη φανέλα των "κυανέρυθρων".

Ο 35χρονος, πλέον, Βούγιανιτς, επιστρέφει στην ομάδα του Βελιγραδίου ως αντιπρόεδρος αφού αποτελεί προσωπική επιλογή του νέου προέδρου Νίκολα Πέκοβιτς αντί του Μίροσλαβ Μπέριτς, ο οποίος παραιτήθηκε από το πόστο του!

"Η πρόταση του Νίκολα αποτελεί τεράστια τιμή! Ο Πέκοβιτς θα βρίσκεται στο Βελιγράδι τις επόμενες 15 ημέρες. Θα συζητήσουμε από κοντά αυτή την προοπτική και ελπίζω να πάνε όλα καλά. Η αλήθεια είναι ότι ήθελα να ξεκινήσω την προπονητική στο πλευρό του Ντούσκο Βουγιόσεβιτς ωστόσο συνειδητοποίησα γρήγορα ότι δεν με ενδιαφέρει αυτό το ενδεχόμενο. Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος που ο Νίκολα με επέλεξε για τη συγκεκριμένη θέση" ανέφερε στο mozzartsport.com ο άλλοτε πρωταθλητής Ευρώπης με τον Παναθηναϊκό, το 2007 στην Αθήνα.

Θυμίζουμε πως στην Παρτίζαν εργάζεται και ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, Ντούσαν Κέτσμαν, ως βοηθός προπονητής .

TAGS ΠΑΡΤΙΖΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ