ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ

Ιωάννου: "Κλειδιά η άμυνα και η διάθεση"

Ιωάννου: "Κλειδιά η άμυνα και η διάθεση"
INTIME SPORTS

Στην άμυνα και στη διάθεση που θα βγάλουν αυτός και οι συμπαίκτες του στο παρκέ, εστίασε ο Στέλιος Ιωάννου στις δηλώσεις του ενόψει της αναμέτρησης με τη Νέα Κηφισιά (25/10, 17:00).

Την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της ΣΚΡΑΤΣ Basket League θέλει να πανηγυρίσει ο Πανελευσινιακός. Οι Ελευσίνιοι αντιμετωπίζουν τη Νέα Κηφισιά στο κλειστό της Γούβας και σύμφωνα με τον Στέλιο Ιωάννου η ομάδα του θα στηριχτεί στη διάθεση που θα βγάλει στο παρκέ.

Αρχικά, ο έμπειρος γκαρντ δήλωσε για τη σημασία της αναμέτρησης: "Η σημασία είναι μεγάλη διότι προερχόμαστε από δύο ήττες. Είναι ένα παιχνίδι στην έδρα μας με μία ομάδα ίδιων δυνατοτήτων άσχετα αν κέρδισε ένα μεγάλο παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό. Εμείς δεν έχουμε άλλη επιλογή πρέπει να κερδίσουμε".

Για το κλειδί της αναμέτρησης: "Θα είναι η άμυνα και από εκεί και πέρα είναι η διάθεση που θα βγάλουμε".

Για τα δυνατά σημεία του αντιπάλου: "Έχει ένα μεγάλο ρόστερ και γεμάτο ρόστερ και πιστεύω ότι δεν κουράζεται εύκολα γιατί υπάρχει εναλλαγή παικτών".

Για το που θα στηριχθεί η ομάδα: "Είναι καθαρά θέμα διάθεσης, είναι επιθυμία του κατά πόσο εμείς θέλουμε να πάρουμε την νίκη που θα είναι πολύ σημαντική για την συνέχεια".

Ο συνεργάτης του Γιώργου Σκαραφίγκα, Μιχάλης Μαντζιώρης, μιλώντας για τη σημασία του αγώνα δήλωσε: "Νομίζω είναι πολύ σημαντικός αγώνας. Είναι το δεύτερο παιχνίδι στην έδρα μας, με μια πολύ σοβαρή και ενισχυμένη ομάδα και θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε πολύ ορθολογικά τον αγώνα για να μπορέσουμε να πάρουμε κάτι".

Για το κλειδί της αναμέτρησης: "Συγκέντρωση για σαράντα λεπτά γιατί έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια πάρα πολύ έμπειρη ομάδα. Φυσικά όταν αντιμετωπίζεις μια ομάδα όπως η ΑΕΝΚ η διάθεση σου πρέπει να ξεκινάει από την άμυνα".

Για τα δυνατά σημεία του αντιπάλου: "Η πληρότητα σε όλες τις θέσεις".

Για το που θα στηριχθεί ο Πανελευσινιακός: "Νομίζω ότι πρέπει να στηριχθεί πάνω απ’ όλα στις ψυχικές της δυνάμεις, να βγάλει ψυχικά αποθέματα που δεν έχει δείξει μέχρι τώρα".

TAGS ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ