ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ

Ευχαριστήρια ανακοίνωση του Πανελευσινιακού

Ευχαριστήρια ανακοίνωση του Πανελευσινιακού
INTIME SPORTS

Καλή συνέχεια στον Μανώλη Παπαμακάριο ευχήθηκε ο Πανελευσινιακός, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε πώς "υπήρξε ένας πραγματικός κύριος".

Η ΚΑΕ Πανελευσινιακός μέσω ανακοίνωσης ευχήθηκε στον Μανώλη Παπαμακάριο καλή συνέχεια. Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

" H οικογένεια του Πανελευσινιακού αποχαιρετά ένα μεγάλο αθλητή, το Μανώλη Παπαμακάριο, ο οποίος τίμησε τη φανέλα του Συλλόγου και πρόσφερε συγκινήσεις σε όλους τους φίλους και τους φιλάθλους της ομάδας.

Ο Μανώλης Παπαμακάριος υπήρξε ένας πραγματικός Κύριος σε όλη του την παρουσία στον Πανελευσινιακό και απόκτησε δεσμούς όχι μόνο με την ομάδα αλλά και με την πόλη της Ελευσίνας.

Η Διοίκηση, οι προπονητές, οι παίκτες και οι φίλαθλοι του Πανελευσινιακού εκφράζουν θερμές ευχαριστίες στο μεγάλο παίκτη που είναι πλέον στην Ιστορία του Συλλόγου κι εύχονται καλή συνέχεια στην καριέρα του, μετά την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας.

Ο Πανελευσινιακός και η πόλη της Ελευσίνας πάντα θα έχουν ανοικτές τις πόρτες και οι δεσμοί φιλίας κι αλληλοεκτίμησης θα είναι άρρηκτοι".

TAGS ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ