ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ

Απέκτησε Βίνσεντ Σίμπσον

Απέκτησε Βίνσεντ Σίμπσον

Στην απόκτηση του Βίνσεντ Σίμπσον προχώρησε ο Πανελευσινιακός αντί του Νεντ Κοξ.

Ο 26χρονος Αμερικανός γκαρντ με ύψος 1.85μ. ήταν φέτος στη σουηδική Σεντερτάλιε με την οποία είχε 10 πόντους και 2,4 ασίστ κατά μέσο όρο σε 19 λεπτά συμμετοχής.Ο Τζίμης Κουστένης επιθυμούσε το τελευταίο διάστημα την απόκτηση ενός οργανωτή καθώς ο Κοξ ήταν περισσότερο σούτινγκ γκαρντ και όχι πλέι μέικερ.

Για αυτό και προ μηνός είχε υπάρξει ενδιαφέρον για τον Παναγιώτη Καυκή, ο τεχνικός του Πανελευσινιακού τον γνωρίζει από την μεταξύ τους συνεργασία στον Ηλυσιακό, που όμως δεν προχώρησε λόγω και του συμβολαίου του με τη Νέα Κηφισιά.Για την ιστορία ο Κοξ που αποχωρεί από την ομάδα της Ελευσίνας είχε μέχρι στιγμής στην φετινή Basket League ΣΚΡΑΤΣ σε 13 παιχνίδια κατά μέσο όρο 5,1 πόντους με 1,3 ριμπάουντ και 0,7 ασίστ σε 16 λεπτά.

Κι όσον αφορά τον Σίμπσον πρόκειται για έναν πλέι μέικερ με έφεση στο σκοράρισμα ενώ μπορεί να αγωνιστεί και στην θέση του σούτινγκ γκαρντ. Με την μπάλα στα χέρια του ξέρει να αξιοποιεί τους συμπαίκτες του, ενώ είναι καλός τόσο στον χειρισμό της μπάλας όσο και όταν χρειαστεί να σουτάρει.Πρόκειται για έναν αθλητικό παίκτη και είναι πολύ καλός στο ανοιχτό γήπεδο. Γρήγορος με την μπάλα στα χέρια του και καλός αμυντικός όπως και όταν χρειαστεί να δώσει βοήθειες αλλά και καλός ριμπάουντερ για γκαρντ.Ο απόφοιτος του κολεγίου του Χάμπτον το 2010 αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην Ευρώπη στην γερμανική Μπόχουμ τον Νοέμβριο του 2010 και ακολούθησαν η ουγγρική Κόρμεντ, η σλοβάκικη Κομάρνο, η εστονική Ταρτού και η σουηδική Σεντερτάλιε.

TAGS ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ